Ергенът 3

Свързани новини

25.09.2023 16:29

Наум Шопов и Теа снимат продължението на Ергенът

Видян 923 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Популярното семейство Наум Шопов и Теа Минкова са в Гърция, където се снима трети сезон на Ергенът. „Снимките на най-романтичното тв риалити започнаха. Тази година с Теа Минкова ще имаме удоволствието да заснемем онлайн продължението на предаването, в който ще ви дадем възможност да опознаете повече момичетата и в този ред на мисли, какво искате да знаете за момичета? Напишете своите въпроси в коментар. Най-хубавите въпроси ще участват в целия сезон!“ – написа в социалните мрежи водещият на Ергенът 3. В третия сезон дамите ще се стремят да пленят сърцето на бизнесмена Александър Младенов. Той е израснал в голямо семейство – има три сестри и един брат. Успешният млад предприемач не харесва мимолетните връзки. За него семейството е висша ценност. Той има много и различни интереси и хобита. Едно от любимите му занимания е да пътешества. Алек развива своя бизнес не само у нас, но и в Европа. Амбициран е да превърне компанията си в световна марка. Бизнесменът обича бързите скорости и силните усещания. Третият сезон на Ергенът ще стартира по бТВ през пролетта на 2024г.

Популярната двойка снима онлайн продължението на предаването, но тези дни красивата влогърка пътува до Дубровник заради друг работен ангажимент. „Снимам с телефона, защото цялата техника е в Гърция. Всъщност и да не беше нужна там, Наум вероятно пак нямаше да ми даде камерите, защото знае, че моето отношение към техниката е малко небрежно“ – казва 30-годишната Минкова в семейния YouTube канал Теа & Наум. „Щастлива съм, че видях Дубровник. Снимките минаха много добре, но истинският ми трепет е, че ще ходя да си видя семейството. Знам, че звучи много захарно, доста хора ще кажат „Това са само 4 дни“, но за мен са много“ – обобщава Теа в края на видеото, изпълнено с красиви кадри от Хърватия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог