Съдбата обаче му поднася решение от неочаквано място

Свързани новини

11.10.2022 15:17

Напрежението се покачва в С река на сърцето

Видян 1022 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


В епизодите на „С река на сърцето“ тази седмица по NOVA ще изплуват нови тайни от миналото, а героите ще бъдат изправени пред непредвидени ситуации.


Изчезването на Лазар (Христо Петков) се превръща в истински проблем за манастира и за града, а Нектарий (Леарт Докле) трябва да намери начин да съобщи на архимандрита за смъртта на доктор Рачков (Димо Димов). Тази отговорност, която пада върху него, ще го сблъска и със спомени от миналото. В същото време в „Бонония Боневи“ Вяра (Луиза Григорова-Макариев) продължава да изпълнява тайната си задача, но докато опитва да разплете бизнес плановете на Борис (Александър Димов), открива път към него и му споделя дълго пазената тайна за съдбата на мъжа си Митко. Дали обаче ще ѝ стигне смелост, за да разкрие всичко докрай пред брат си? Самият Борис има други грижи – парите от Даниела (Анастасия Лютова) не стигат, за да прикрият грешките, които е правил до момента, а финансовите тайни, наследени от баща му Коста Бонев, правят ситуацията в семейството още по-напрегната. На фона на тези проблеми, Борис предстои да научи и новината, че ще става баща. Изпуснат от погледа на възрастните, Коко (Матьо Горанов) успява да се пребори с голяма част от пъзела, наследен от дядо му, докато не се натъква на неразрешима загадка.


Съдбата обаче му поднася решение от неочаквано място. Тополски (Малин Кръстев) и Даниела продължават да водят тайни преговори, но доверието помежду им изглежда все още го няма. В същото време Тополски се сближава все повече с дъщеря си Невена (Мартина Апостолова) и това го подтиква да сподели с нея една дълго пазена тайна. На другия край на града Петър Куманов (Александър Сано) е решил да остави Боряна и караваната, за да потърси брат си Лазар и да опита да изпревари следващите ходове на Зоран Васович (Игор Ангелов).







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

дева