12.12.2019 10:12

Над 3 000 пяха със звездите на България

Видян 1088 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 
Фестивалът в Пампорово по случай студентския празник и тази година побра над 3000 студенти в изисканата шатра. За трета поредна година организаторите от „Event Academy” направиха и невъзможното, за да зарадват хилядите студенти, а положителните коментари са красноречиви за добре свършената работа. Бъдещи вишисти от десетки градове успяха да отбележат подобаващо своя 8-и декември в компанията на куп знаменитости, сред които рапърът 100 кила, Гери-Никол Камелия, Галин и Преслава.


 


100 кила се появи в компанията на красивата си приятелка. Чаровната блондинка, чието име той пази в тайна, спечели симпатиите както на феновете, така и на колегите му. Зад стените на огромната шатра, приютила многобройните студенти, се изяви и певицата Гери-Никол. Изпълнителката на „Момиче като мен“, “Готина и луда” и “Над закона” успя да провокира младежите, а най-отраканите намериха място до нея на голямата сцена. 21-годишната тийнсензация повика трима души, които допринесоха за хореографията и цялостното й представяне. За доброто настроение се погрижиха още Вирго и TRF. Певецът и музикален продуцент Галин, както и колежките му Преслава и Камелия поставиха грандиозен финал на фестивала на 8-и декември. Всички те пяха без почивки, като цялостната програма продължи приблизително седем часа. Припомняме, че през изминалата година в организирания от Event Academy фестивал се включиха рап изпълнителят и продуцент Криско, хитовото дуо от група Скандау, Тита, Димчо, Вирго, както и певците Алисия, Джена, Фики и Гъмзата.


 


И тази година основни „виновници“ за щурото парти бяха диджеите Тони Джи и Стамен. „Миналата година чух от приятели за фестивала и колко хубаво са си изкарали. Аз съм студент в Холандия и реших да доведа няколко колеги, да видим за какво става на въпрос. Впечтален съм. В чужбина такива фестивали са много нашумели, но в България се прави за първи път и искам да изкажа своите адмирадии към хората, които са се нагърбили с тази нелека задача. Чувствам се страхотно, купонът тече на макс. Програмата е изключително богата, всяка секунда те държи под напрежение и няма и минута на зацикляне. Догодина ще дойдем пак”, споделя с наш репортер един от хилядите екзалтирани студенти.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и креативност

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и