Свързани новини

20.12.2020 19:12

Можех да стана президент на България: Киркоров

Видян 1694 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Можех да стана президент на България“, заяви кралят на руската естрада Филип Киркоров в ефира опозиционния канал Дождь.


Виж видео ТУК!


„Работата е там, че съм много популярен в България. Най-голяма популярност там имах в началото на 2000 г. За България Филип Киркоров е като Юрий Гагарин. Аз съм единственият българин, който прослави страната по цял свят и предизвика доверие у хората“, поясни той.


„През 2000-та дойдоха при мен едни хора и ми казаха: „Правим партия, имаме предложение към Вас. Народът много Ви обича. Какво ще кажете да вземете участие на предстоящите президентски избори?“ Първоначално възприех всичко това на шега, но имаше документи, които доказаха обратното“, обяви Киркоров.


„Замислих се: „Само 4 години са. Какво толкова? Но пък после ще правя световни турнета Пеещият президент – Филип Киркоров", направи си сметка той.


„Обаче не се получи нищо заради банална причина в конституцията, според която трябваше да имам уседналост 5 години в България. Слава Богу, че не се получи! Сега се радвам, че стана така. Сега наблюдавам други лица от шоубизнеса, които се заеха с политика и ги съжалявам“, заключи естрадният певец.


Напомняме, че въпросните президентски избори през 2001 г. бяха спечелени от червения кандидат Георги Първанов, който отмъкна надеждите за втори мандат от тогавашния държавен глава Петър Стоянов. Конституционното правило за 5 години уседналост, което не позволи на Киркоров да вземе участие в надпреварата, не позволи в състезанието да се включи и друг мераклия за поста на Дондуков 2  Симеон Сакскобургготски.


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 20.12.2020 23:12

    И този изперка!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката