Мариана Пароди и Елиз Нзузи са колеги на Едис Пала от модния колеж NABA в Италия, който завършват преди години. Освен състудентски отношения ги свързва и приятелство, което обяснява подкрепата им в този важен момент за дизайнера

Свързани новини

14.03.2023 16:27

Модни експерти от Италия подкрепиха Едис за Сървайвър

Видян 996 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Модният дизайнер Едис Пала, който е сред участниците в тазгодишния сезон на "Сървайвър" се радва на подкрепа не само у нас, но и по света, по специално Италия, където всъщност е завършил модното си образование. Млади експерти в модната индустрия удариха рамо на нашето момче в сървайвърския му подвиг.


Елиз Нзузи, която е основател и креативен директор на модния блог и агенция Miss Maltese публикува видео в Инстаграм акаунта си, с което пожелава успех на Едис в Survivor. Видеото е откъс от първия лайфстрийм на платформата, в което Едис взима участие и разказва за приятелството им и работата си като моден дизайнер. Miss Maltese е агенция, която събира млади артисти и дизайнери от четирите световни модни столици - Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж.


Организират също така партита на Седмицата на модата в Милано, на които гости са творци от цял свят.Модният дизайнер с американски произход, но позициониран в Италия - Мариана Пароди също подкрепи изявата на Едис Пала в "Сървайвър". Дамата му пожела победа с тяхна обща снимка, направена миналото лято. Дамата работи и живее в Милано, като залага на нестандартни ръчно плетени тоалети.Мариана Пароди и Елиз Нзузи са колеги на Едис Пала от модния колеж NABA в Италия, който завършват преди години. Освен състудентски отношения ги свързва и приятелство, което обяснява подкрепата им в този важен момент за дизайнера.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

скорпион