Свързани новини

12.07.2010 14:57

Милион хвърлила Цветелина за парцалки

Видян 6656 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Половинките на лидерите на управляващата коалиция са НАЙ-ДАШНИТЕ клиентки на бутика на олигарсите Вижън на бул. Патриарх Евтимий. Навремето той беше любим на боса на ВИС 2 Георги Илиев. После отговаряше за стила на олигарсите Георги Гергов и фамилия, семейство Баневи, Ветко и Маринела Арабаджиеви, банкерката Петя Славова и много други знайни и незнайни ВИП-ове. 
Супер 19' разказа историята, разиграла се във Вижън, за Весела Барбукова, която след пазар за близо 30 бона добавя и “евтина” чанта Марк Джейкъбс за 3 000 лева с уговорката, че по принцип носи купена от Виена торба Луи Вюитон лимитирана серия за 25 000 евро. 
За тях собственичката – най-големият моден експерт в България Гергана Монтеки, избира от Милано и Париж. Принципът на някои е да купуват сезонно. Например семейството харчи 50 или 100 000 лева за цялостно подменяне на гардероба. От бутика се изпращат предложения на ВИП-овете. “Веднъж известна бизнес фамилия ни върна само един колан – толкова добре бяхме нацелили вкуса на клиентите”, разказва наш източник от магизина.
Именно от Вижън бе избран тоалетът Баленсиага, с който Цветелина Бориславова продаде на белгийците от КВС основният пакет акции от СИБанк. Тогава марката от Париж беше на върха на световната мода, а цената на “екипчето” отиваше към 10 бона. Единствената му конкуренция е тоалетът от Блумарин на Цветелина от изборната нощ на 5 юли миналата година. Тогава тя седна на първия ред, цялата обсипана с цветя.
Поне 30000 лв. струва хубава рокля от тази класа, но пък кожено палто може да струва и 32 000 лв.
Според експерти шопингът на банкерката, откакто през 2001 г. тя влезе в общественото полезрение, може да възлиза и на милион. Особено, ако освен дрехите, към сметката бъдат сложени часовниците и бижутата от диаманти.


Бодрата смяна в модната централа на олигарсите е съпругата на Волен Сидеров. Капка отдавна е фен на италианската мода. Още като журналистка инвестира голяма част от заплатата си за блузи от Макс Мара. Но разбива прес-гилдията с фланела като икона с лика на Мадоната.
Видял дрехата, опъната върху щедрите форми на красавицата, лично шефът на Труд Тошо Тошев беше изрекъл знаменателната фраза: “На Богородица се целува ръка”. Създателите на модела – Долче и Габана поквариха италианския стил.
След влизането на Волен Сидеров в политиката и с успеха на сензационните й книги за Ванга, Вера Кочовска и в стил Дан Браун за Орфей, Капка влезе в клуба на Паола Апси. Амбициозната бизнесдама от години държи бутика на кьоше на Витошка и Патриарха, както и съседния в посока НДК.
В новия мандат Капка се издигна до върха на модната пирамида у нас и вече е клиентка на Вижън.


Какви са цените на Гучи-тата, Кавали-тата и другите изкушения. Обувките са поне 500 лева, роклите – поне няколко хиляди, дънките – над 500 лв. и т.н. Общо взето едва ли има нещо, което извън намаление се побира в тесните рамки на средната българска работна заплата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

рак