Свързани новини

02.06.2010 13:46

Милиардерите и мултимилионерите подсигурени като комшии на Абрамович

Видян 6076 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-богатите българи постъпват точно КАТО ВЪВ ВИЦА, според който изходът от кризата е Терминал 2 на летище София.
Повечето от тях са избрали една и съща дестинация – Лондон. Нещо повече, даже са единодушни по отношение на квартала – Южен Кенсингтън. Там е живеела лейди Даяна, а днес се намират къщите на милиардери като прочутия руснак Роман Абрамович и баткото на собственика на Кремиковци –  Митал.


Това е махалата от филма Мисия Лондон. Сигурно помните изненадата на шофьора на Ани Пападопулу, която се правеше на принцеса Даяна, който я попита с е-е-ей така отворени очи: “Сменяш квартира в Южен Кенсингтън”?!
Само за година с комшийство с легендарната Кралица на сърцата се размина Ангелинка. Жената на Самоковеца и съпругът й се сдобиват с жилище, недалеч от резиденцията на Лейди Ди, но това става след смъртта на принцесата. Освен това най-известните картофопроизводители в света не правдят добра сделка. За скромен апартамент от около 60 кв.м реална площ плащат 900 000 паунда или по 15000 лири на квадрат.


Да не видят нещо, коментират новобогаташката проява родните юпита. Те, начело с принц Кирил и Спас Русев, известен като “нашият Спас” от Савойската афера, отдавна са фенове на махалата.
И другите ни милиардери и мултимилионери си заплюха Лондон и Южен Кенсингтън. Говори се, че точно там са вторите домове на най-богатия българин Васил Божков.


Не остава по-назад и станалия богат още преди 1989 г. и излязъл първи като баровец на Запад Борислав Дионисиев. Шефът на Главболгарстрой Симеон Пешов, който строи почти всички големи инфраструктурни обекти – от Околовръстното шосе на София до многофункционалната спортна зала, също е забелязан със съпругата си на оглед в махалата. Пак там има тайна квартира пиарката на богатите Соня Колтуклиева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

козирог

Енергетиката и вдъхновението ви ще са еднакво стабилни

Енергетиката и вдъхновението ви ще са еднакво