Шампионката по джиу джицу Мила се доказа като истинска бойна машина в Сървайвър. Блондинката изхвърли поредния участник от риалитито и отчете третата си поредна победа

Свързани новини

12.04.2022 16:04

Мила изгони поредния фаворит за победа в Сървайвър

Видян 1083 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Шампионката по джиу джицу Мила се доказа като истинска бойна машина в Сървайвър. Блондинката изхвърли поредния участник от риалитито и отчете третата си поредна победа. Гаджето на фитнестреньора Сами Хоссни от минало реалити за оцеляващи изпрати у дома един от фаворитите за победата - собственика на автосервиз Драго, след като преди това отстрани актрисата Йоана и футболната съдийка Джулиана.


 


Двамата се сблъскаха на Острова на изкуплението в изпитание за точност и бързина. Всеки от тях трябваше да стреля с бамбукова тръба и фунийки по мишена, да отвори четири цифри, които отговарят на шифъра на катинар, да го отключи и да стигне до девет номерирани цилиндъра.


 


Мила пръва реши задачата и триумфално продължи напред в битката за наградата от 150 000 лева, а Драго си тръгна от приключението на метри преди финала. "Бях застрашен от изгонване от първия ден, всички стреляха срещу мен. Да стигна до тук е добро постижение", каза най-възрастният участник в предаването.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

риби