Меган и Хари

Свързани новини

26.10.2023 13:23

Меган Маркъл избухна в сълзи след сурово изявление на принц Уилям, което разгневи принц Хари

Видян 1038 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В документалния сериал за принц Хари и Меган Маркъл в Netflix, Хари твърди, че е бил бесен и съпругата му плаче след изявление на Бъкингамския дворец, което вби клин между тях и принц Уилям

Преди това те са били най-близките братя на света, които са преживели болезнената раздяла на родителите си и мъката от трагичната смърт на майка им.




Но днес принц Уилям и принц Хари са въвлечени в горчива вражда, като връзката им е в точка на разрив, докато изграждат отделни животи от двете страни на Атлантическия океан. Преломната точка в тяхната връзка настъпи, след като Хари се ожени за съпругата си Меган Маркъл - и двойката се бореше да се адаптира към кралския живот.

А в противоречивия документален сериал на Netflix за семейство Съсекс, Хари и Меган, двойката се прицелва в Уилям и си спомня момент, за който Хари твърди, че го е разгневил, а съпругата му – обляна в сълзи. Това се случи, когато Хари каза, че не е дал разрешението си за публикуване на съвместно изявление от двореца, отхвърлящо твърденията за тормоз към него и Меган - и каза, че между двойката е набито разцепление.

Говорейки за клипове на братята, които си играят в стара пожарна кола и заглавия във вестниците за раздразнението във връзката им в епизод пет, Хари заяви: „Искам да кажа, че най-тъжната част от това беше това разделение, създадено между мен и брат ми, така че той сега е от страна на институцията.

„И разбирам, част от това го разбирам. Това е неговото наследство, така че до известна степен вече е вкоренено в него, че част от неговата отговорност е оцеляването и продължаването на тази институция. Онзи ден излезе една история че част от причината, поради която Меган и аз си тръгнахме, беше, че Уилям ни беше тормозил. И след като се качих в колата след срещата, ми казаха за съвместно изявление, което е било пуснато от мое име и името на брат ми, което потулва историята за това как той ни тормози.

„Не можех да повярвам. Никой не ми беше искал разрешение името ми да бъде сложено в изявление като това. И звъннах на Меган и й казах, и тя избухна в сълзи, защото в рамките на четири часа всички те, от "институцията" бяха щастливи да излъжат, за да защитят брат ми и въпреки това в продължение на три години те така и не бяха склонни да кажат истината, за да защитят нас."

Въпреки това, кралски историк и експерт предупреди, че решението на Хари и Меган да „проветрят мръсното си пране публично“ е навредило на идеята за семейна монархия. Откакто сензационно се отказаха като старши работещи кралски членове, семейство Съсекс организира няколко високопоставени атаки срещу своите кралски роднини - особено крал Чарлз и принц Уилям.

Освен това отношенията им с много от кралските особи се влошиха изключително много, тъй като те почти не разговаряха с монарха или принца и принцесата на Уелс. И не само взаимоотношенията навредиха на личните отношения във "Фирмата", но историкът д-р Ед Оуенс смята, че също така взаимоотношенията им накърниха значително имиджа на кралските особи като „най-доброто от британския семеен живот“.

"Първоначално царуването на крал Чарлз III щеше да се основава на това той да бъде подкрепян от двамата си доверени помощници – Уилям и Хари. Но когато това се обърка толкова катастрофално в началото на 2020 г. поради решението на Хари и Меган да напуснат Великобритания, наистина се смени визията за семейната монархия.

И тогава, разбира се, имахме Съсекс да "пуска мръсното си пране" публично в продължение на три години – и отново това нанесе много щети на този разказ за щастлив семеен живот", заяви д-р Оуенс.


Източник: Mirror



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

скорпион