Азис продължава да разбива всички класации с хитове, с гледания на видеоклиповете му и с увеличаване на последователите си

Свързани новини

10.07.2023 13:50

Мега звезди превземат Бургас на 28 юли за един взривяващ Мегами фест

Видян 1190 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Едни от най-хитовите и обичани изпълнители в България се събират на едно място за „Мегами фест“ в Бургас. Събитието е на 28 юли на най-горещата точка това лято – Морска гара. Билетите вече са в продажба в мрежата на Ticketstation.bg и eventim.bg.


В грандиозния купон под звездите ще се включат музикантите от Ку - Ку Бенд, заедно с балет Магаданс, кралят на поп фолка Азис, хитовата Анелия, предизвикателната Емануела. Сцената ще разтърсят и човекът-глас Тони Стораро и момчето, което знае „чупки в кръста“ - Фики.


Градусът на настроението ще вдигнат и царете на нощния живот у нас – НАСО & DJ Ross, Цецо Спасов и DJ Spirit.
Цените на билетите са от 55 до 99 лева и вече се продават в мрежата на ticketstation.bg и eventim.bg.


През 2023г. „Ку-Ку Бенд“ празнуват 30 години на сцена. Най-добрите музиканти в България продължават и националното си турне „Ние сме Ку-Ку Бенд“, което започна миналата година. На 30 септември след 13-годишна пауза, Ку-Ку Бенд ще направят и голям концерт в Чикаго, където ще зарадват българската публика с най-емблематичните си песни.


Азис продължава да разбива всички класации с хитове, с гледания на видеоклиповете му и с увеличаване на последователите си. Към момента той артистът № 1 в Tik -Tok от поп фолк изпълнителите с над 500 хиляди фенове. Тоталните му хитове като „Мотел“ и „Хабиби“ имат близо 100 милиона гледания в Youtube, следвани от колаборациите му с Галена „А+Г = ВНЛ“, с DJ Дамян -  Airport” и последния му хит с Антонио и Галена „Мой си, бе“.


След като посвети последната си песен „Любо(в)“ на любимия си мъж Любимир Захаринов, Анелия ще атакува лятото и с нов хит, който е по музика на популярния румънец Кости Йонита и се очаква да бъде готов съвсем скоро.


Лятото за изпълнителката на „Първа лига“, „Устните ти мръсни“, „Нотариално заверен“ и много други, Емануела ще е горещо и работно, като певицата си е обещала да намери време и за почивка със синовете си. Емануела не спира да развива и своята музикална компания като продуцент, търсейки нови таланти и реализирайки интересни музикални проекти.


Звездното семейство Стораро – Тони и синът му Фики, предизвикват фурор, където и да се появят. Програмата и на двамата е пълна за месеци напред, но въпреки това, всяка свободна минута, те отдават на семействата си. В началото на юни Фики и неговата съпруга Гюлджан бяха на романтична почивка в Милано, а наскоро Фики се похвали в Instagram профила си с личен рекорд – хитът му „Чупки в кръста“ е направил 30 милиона гледания и обеща да продължи да изненадва с нови проекти.
Събитието във Фейсбук е тук.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

стрелец