Свързани новини

02.09.2013 16:00

Магазин с обеците на Николета отвори в Парадайз център

Видян 2220 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Магазин от станалата модна верига за бижута „E’lements“ отвари в Парадайз център. В него се предлагат популярните напоследък огромни и разноцветни обеци, гердани, гривни, пръстени, фиби, шноли, шалове и чанти и други аксесоари. Такива носят Николета, Галена, Андреа и др. Дамите могат да комбинират от всички елементи в един цвят или модна линия. Колекциите станаха известни сред българските певици, актриси, манекенки и телевизионни водещи. Сред почитателите на бижутата „E’lements“ е певицата Мария Илиева, която тази есен ще бъде за пореден път жури на тв реалити шоуто „X factor“. Тя стана почитател на марката в скъпарския курорт Свети Влас. Другият магазин от веригата е на Елените. Бижутата станаха популярни и сред рускините на българското Черноморие. В събота в магазина бе забелязана и Маги Желязкова.


Магазин „E’lements“ в Парадайз център е в различен модерен дизайн, който е изработен от нашумяващия у нас интериорен дизайнер Александър Върбанов.


В „E’lements“ ще откриете най-новите модни тенденции за обеци, гердани, гривни, пръстени, фиби, шноли, шалове и чанти и други аксесоари. Асортиментът включва нашата собствена марка, която е създадена специално за вас по най-новите модни правила. Предлагат се най-актуалните модели и редовно се обновява колекцията. Мотото ни е „Не изпускай елементите!“


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

телец