Свързани новини

24.11.2008 11:29

Мадона окончателно се разведе

Видян 2837 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Разводът между американската поп певица Мадона и британския кинорежисьор Гай Ричи беше обявен официално днес сутринта от съдия на Висшия съд в Лондон, предадоха АФП и Би Би Си.


На изслушването не са присъствали нито 50-годишната Мадона, нито 40-годишният Гай Ричи. По данни на Асошиейтед прес двамата са получили предварителното решение за развод, като то ще стане окончателно след шест седмици и един ден.


По данни на в. "Дейли мейл" бързият развод е станал възможен, тъй като Мадона и Гай Ричи са постигнали споразумение за условията по разтрогване на продължилия почти 8 години брак.


Според източник, близък до двойката, Гай Ричи се е отказал от каквито и да било претенции по отношение на парите на Мадона. А състоянието на певицата се изчислява на над 300 милиона британски лири или 445 млн. долара.


Причината е, че Гай Ричи много повече се вълнува от въпроса за това къде ще живеят двете му деца - 8-годишният Роко и осиновеният 3-годишен Дейвид, е казал източникът. Първоначално Мадона искаше да ги отглежда в Ню Йорк. От своя страна Ричи би желал те да са при него в Лондон. Според постигнатия компромис двете момчета ще прекарват една част от времето в САЩ, а друга във Великобритания.


Засега не се съобщава колко дълги ще са престоите на момчетата в двете държави и колко чести ще са пътуванията.


Първоначално Гай Ричи предвиждаше да си купи къща в Ню Йорк, за да може там да се среща с децата си.


Говорителката на поп изпълнителката Брабара Чароне е казала, че на този етап няма да се коментира нищо около споразумението между двете знаменитости, довело до бързия им развод. Мадона бе ангажирала за процеса адвокат Фиона Шакълтън, която представляваше Пол Маккартни в развода му с Хедър Милс. Ричи ползваше услугите на Хелън Уорд, постигнала най-високата бракоразводна сума във Великобритания (48 милиона лири) при развода на Бевърли Чармън от Севъноукс, Кент, със съпруга й, застрахователния магнат Джон Чармън.


Мадона и Ричи се ожениха през декември 2000 г. в замъка Скибо в Шотландия и имат две деца - Роко и Дейвид Банда, осиновен в Малави през 2006 г. Кралицата на поп музиката има и по-голяма дъщеря Лурдес от предишна връзка.


Мадона и Гай Ричи официално обявиха намерението си да се разведат в средата на октомври. Оттогава се появиха много спекулации за причините.


Приятели на певицата заявиха пред в. "Сън", че бракът на Мадона започнал да върви към развод още през 2005 г., когато певицата падна от кон. Причината била, че след случката съпругът на поп звездата, британският режисьор Гай Ричи, показал "пълна липса на любов и състрадание". Мадона нееднократно се е връщала към инцидента при скандалите с мъжа си и дори веднъж го попитала дали изобщо някога я е обичал, твърди близък приятел на певицата.


"От момента, в който Мадона падна от коня, бракът й с Гай Ричи беше обречен", казва пред "Сън" източникът. 50-годишната поп звезда остана няколко дни в болница, когато малко след 47-ия си рожден ден падна от кон в имението си в Уилтшир.


Тогава Мадона си счупи четири ребра, ключицата и лопатката. Певицата по-късно описа преживяването като "най-болезненото в живота й". В интервю за "Сън" след инцидента Гай Ричи казва, че е останал спокоен, защото съпругата му е "твърде жилава", за да умре.


Истината за Мадона обаче е, че тогава съпругът й я е "изоставил емоционално". Тя дори споделила пред приятели, че е невъзможно той да е "сродната й душа".


"Мадона изпитваше силна физическа болка и очакваше Гай Ричи да захвърли всичко, за да е до нея. Той обаче постъпи по твърде британски начин. Вместо да я обгърне с любов и състрадание, Гай й каза: "Хайде, скъпа, ти си кораво момиче, съвсем скоро отново ще се качиш на коня". В неговата представа няколкото счупени кости не бяха кой знае каква трагедия. Тогава Мадона му отвърна, че е сбъркала, като се е омъжила за него", разказва семеен приятел. Според британските медии друга причина за развода била незадоволителният секс, от който Ричи се оплаквал. Той не бил доволен също от факта, че Мадона иска да осинови още едно дете.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

телец