Организаторите на доброволческата инициатива „Не си сам“ започнаха набиране на хранителни продукти от първа необходимост, които дни преди Великден ще разпределят сред възрастни и крайнонуждаещи се хора

Свързани новини

14.03.2022 13:03

Луиза Григорава подаде ръка на пенсионерите

Видян 863 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Организаторите на доброволческата инициатива „Не си сам“ започнаха набиране на хранителни продукти от първа необходимост, които дни преди Великден ще разпределят сред възрастни и крайнонуждаещи се хора. Доброволците си поставят амбициозната задача да зарадвам с хранителни пакети и жест на внимание поне 250 домакинства от областния град и селата около него.


 


Великденската кампания на „Не си сам“ вече е публикувана в платформата TimeHeroes.org, а профилите на инициативата в социалните мрежи ежедневно информират за хода на акцията. Всички, които искат да се включат с дарение, биха могли да посетят и дарителските пунктове в Mall Pernik и в магазин Фантастико в града, а актуална информация за работното време на пунктовете организаторите публикуват във Facebook и Instagram. Желаещите да дарят, мога също да се свържат за лично предаване на хранителните продукти.


 


Препоръчителният списък включва: консерви готова храна, боб, олио, захар, ориз, леща, брашно, макарони/фиде, по-меки сладкиши и козунаци с дълга трайност. Това е пакетът, който получава всеки нуждаещ се. Всеки от дарителите би могъл да се включи с каквито и колкото пожелае от изброените продукти. Освен от хранителни продукти, за осъществяването на дарителската кампания организаторите се нуждаят и от доброволци. Корпоративни дарители също биха могли да се включат както с храни, така и с организирани от служителите им доброволчески екипи, които да съдействат при сортирането и разпределението на пакетите.


 


„Искаме да помогнем и да стоплим сърцата на хора в крайна необходимост, най-вече възрастни хора от град Перник и селата от околността... Надяваме се много българи да се включат, много перничани да се включат.“ сподели Луиза Григорова-Макариев в профила си в Instagram. Тя е и един от основателите на „Не си сам“, заедно с още петима перничани.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби

Понякога, само понякога, се събуждате с вяра

Понякога, само понякога, се събуждате с вяра, с усмивка,