Свързани новини

02.03.2009 12:19

Лошите момчета на техното в клетка

Видян 1737 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Двойна доза адреналин и пикантни зрелища в навечерието на дамския празник.


Става въпрос за дългоочакваното мега-парти Battle Arena, което ще се проведе на 7 март в столичната зала “Фестивална”. Осем световни диджеи са поканени да премерят сили на бойната арена, a като хедлайнер се откроява името на Cristian Varela - техно диджей номер едно в света според музикалните наградите на Ибиза.


Организаторите от Renesanz са подготвили сцена-ринг, изградена от метални стълбове и решетки. Повече от 600 квадратни метра плат са предвидени за оформяне на залата, а три лазера и огромни по размер мултимедийни видеоекрани са само част от нещата, които ще нажежат атмосферата до максимум.


Българските легенди зад пулта – Dj Balthazar и Dj JackRock обещават едно забележително шоу, пълно с емоции и изненади за публиката.


Renesanz и Max Factor и този път ще зарадват с осмомартенски подаръци нежната половина от аудиторията, която след полунощ ще има още един прекрасен повод за празнуване.


Освен Cristian Varela, който преди 2 седмици грабна и титлата “Най-добър диджей на Испания” за осма поредна година, зад двата пулта на 7 март ще се изявят още редица именити участници – английските ейсид легенди Chris Liberator и Dave The Drummer, испанецът Bando, “свръх-тежките” Waldhaus и Weichentechnikk от Германия, както и Balthazar и JackRock.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци