Любо Симеонов, известен още като Чука от бандитските години и като звезда на българския ММА в по-ново време, спечели наградата за алтернативен дизайнер
01/02

Свързани новини

11.03.2022 12:16

Любо Чука с приз за дизайнер, Азис - за моден вдъхновител

Видян 4439 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Любо Симеонов, известен още като Чука от бандитските години и като звезда на българския ММА в по-ново време, спечели наградата за алтернативен дизайнер на единствената у нас модна телевизия Код Фешън на специална церемония в зала София Гранд на хотел Маринела. Гигантът лично взе приза за своята марка Луда. ВИЖ СНИМКИ ТУК!


 


Първата от многото награди на вечерта отиде при Азис. Той взе приз за моден вдъхновител заради смелостта си в изграждането на имидж.



Звездата дойде в компанията на близката си приятелка Ивайла Бакалова, с която бяха настанени на маса номер 1 и лично получи статуетката. За изненада на мнозина се притесни при получаването на първата си модна награда. И заяви в кратка и доста смислена реч, че би бил наистина щастлив, ако е вдъхновил поне 1 човек.


Сред останалите получатели на призове беше отличената за 30 години в индустрията на стила Жени Живкова, която показа отлична форма на подиума, освен най-новите си модели. В мъжкия стил приз и специално внимание беше отдадено на Агресия, като известната марка показа и ревю в рамките на вечерта.


Публиката на соарето изобилстваше от най-актуалните лица и имена в шоубизнеса в момента, като сред онези, на които гостите обръщаха подчертано внимание беше Ергенът.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

водолей