Страстен кич на Ибиса

Свързани новини

07.09.2023 11:45

Леонардо ди Каприо споделя страстен клинч с италианския модел Витория Черети, докато купонясват до 4:30 сутринта в нощен клуб на Ибиса

Видян 4426 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Леонардо ди Каприо показа страстна обич с новата си изгора Витория Черети, докато двойката сподели целувка по време на скорошно посещение в нощен клуб Hi Ibiza на испанския парти остров.

Актьорът от A-списъка, на 48, и италианският модел, на 25, бяха забелязани да се гледат влюбено, преди да слепнат устни, докато купонясваха в шумното заведение до 4:30 сутринта.



Видео тук:




Витория, която е с 23 години по-млада от Леонардо, изглеждаше невероятно за вечерта в златна рокля без презрамки.

Красавицата, която е била модел на имена като Alexander McQueen и Versace, носеше косите си на опашка за вечерта.

Леонардо беше облечен в типичното си ежедневно облекло от черна тениска и подходяща шапка, докато се чувстваше удобно с модела.

Чао bella!

Не е ясно кога точно Леонардо се е запознал с Витория, но те са били видени заедно във Франция в края на май, точно когато беше премиерата на неговия филм „Убийците на цветната луна“  на фестивала в Кан.

Те също бяха забелязани да отиват на следобедна среща със сладолед в Санта Барбара в края на август.




Посланикът на марката Balenciaga изглежда е добре запознат с няколко членове от вътрешния кръг на Леонардо това лято, включително модела на Fusion Нилам Каур Гил и модела на ДНК Меган Рош.

Когато Витория сподели знойно слайдшоу в Instagram на 24 юни, предполагаемият пламък на бившата детска звезда – моделът на IMG Джиджи Хадид – коментира: „О, боже!“

Витория изглежда е разделена със съпруга си, диджея на Tales of Us Матео Милери.

Брюнетката не е била снимана с 35-годишния италианец, роден в Ню Йорк - за когото тя преди това нарече "любовта на живота й" - от 29 декември.

Още през ноември Витория – която е дъщеря на дизайнерката Франческа Лазари – направи заглавия за реакцията си към историята на корицата на ELLE на непо-бебето Лили-Роуз Деп, където тя твърди, че „интернет се интересува само от това кое е вашето семейство.

„Получавам цялото „Тук съм и работя усилено за това“, но наистина бих се радвала да видя дали бихте издържали през първите пет години от кариерата ми“, Витория – която може да се похвали с 1,5 милиона последователи в Instagram/TikTok - написа през Instastory по това време.

Въпреки че двойката е била забелязана да излиза много пъти в миналото, източник каза пред Us Weekly, „Лео и Джиджи все още си говорят от време на време и се виждат доста често, защото пътуват в подобни кръгове от приятели.

„Те се уважават и се забавляват, когато са заедно, но това не е типът ситуация, в която Джиджи би се примирила.

„Тя е повече от щастлива да живее самотния живот и да се фокусира върху дъщеря си и кариерата си.“ Звездата споделя двегодишно дете Кхай с бившия и бивш член на One Direction Зейн Малик.

Леонардо е изпълнителен продуцент и играе ролята на интригуващия фермер Ърнест Бъркхарт в аплодираната от критиците уестърн драма на Мартин Скорсезе, развиваща се през 20-те години на миналия век, Killers of the Flower Moon, която идва в ограничени кина в САЩ на 6 октомври, последвана от по-широка премиера в САЩ/Великобритания на 20 октомври.

Във филма с бюджет от 200 милиона долара за мистериозно убити членове на племето Осейдж в Оклахома - който в крайна сметка ще се излъчва по Apple TV+ - също участват Робърт де Ниро, Джеси Племънс, Лили Гладстон, Брендън Фрейзър и Джон Литгоу.

Адаптацията за голям екран на нехудожествената книга на Дейвид Гран от 2017 г. бележи шестия филм на яхтения природозащитник с носителя на Оскар след Вълкът от Уолстрийт (2013), Shutter Island (2010), The Departed (2006) и Бандите на Ню Йорк (2002).

В същия ден като излизането му в Санта Барбара с Витория, бившата приятелка на Лео, Камила Мороне, беше видяна на соло излизане в Лос Анджелис.

26-годишната актриса - която е с 22 години по-млада от ди Каприо - излезе в лека и ефирна лятна рокля, изработена от полупрозрачна бяла материя.




Преди това ди Каприо и Мороне се разделиха през август 2022 г. след четиригодишна връзка.

Те се запознаха през май 2017 г. в Кан, когато тя беше само на 19 по това време.

Година по-рано той се срещна с модела на Sports Illustrated Нина Агдал, която сега е сгодена за звездата на YouTube Логан Пол, на същия фестивал.

Агдал празнува 25-ия си рожден ден през същата година, в която излизат.

Дни преди да срещне Камила обаче той е прекратил връзката си с Агдал.

Леонардо и Камила започнаха да се срещат официално около шест месеца по-късно.

Малко преди да навършат пет години и месеци след нейния 25-ти рожден ден, те се разделиха.




Източник: dailymail.com



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог