Свързани новини

18.09.2009 17:35

Куп световноизвестни диджеи у нас през есента

Видян 1923 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 19-ти септември специален гост на откриващото събите за този сезон в Ялта ще е влюбеният в България диджей - кралят на мелодичния хаус Sandy Rivera. Това ще е първото парти от поредицата големи събития, които ще ни предложи най-добрият български клуб през есента.


На 3-ти октомври зад пулта ще е един от пионерите на хауса, който не се нуждае от представяне - Dave Seaman (Дейв Сиймън). Диджеят, който има миксирани над 25 компилации за култовите Global Underground u Renaissance, ще зарадва българските фенове и с парчета от най-новия си албум, чиято премиера ще е в края на септември.
За Ялта октомври ще премине под знака на прогресива – хаус, техно, транс,  но и на артистите от световно известния лейбъл Renaissance. 


Затова на 17-ти октомври клубът e осигурил присъствието на още една хаус емблема – Herman Cattaneo (Ернан Катанео). Диджеят, който не еднократно е доказвал уменията си във висшия пилотаж при миксирането пред българска публика със сигурност ще разтърси отново София.


Gareth Emery (Гарет Емери) e следващото голямо име, което ще акустира в Ялта на 23-ти октомври. Талантливият английски транс DJ и продуцент се утвърди като един от най-иновативните, уникални и вълнуващи фигури в съвременната музикална сцена. Постоянно убягващи категоризация, парчетата му се простират в транс, прогресив, електро и техно звученето, като отдавна негови фенове са Armin, Tiesto, Oakenfold и Judge Jules. Талантът му е забелязан и оценен и от Ferry Corsten и Paul van Dyk, предричайки му звездното бъдеще.


А именно  Ferry Corsten ще е следващата супер звезда, която ще видим в Ялта на 6-ти ноември. Холандският транс диджей неизменно е в Топ 10 на най-добрите диджей в света през последните 5 години. Определян като „архитект, пионер и подбудител” на глобалното влияние на транс музиката, той създава едни от най-завършените, енергични и мелодични парчета в денс музиката, носещи подписа на необикновения му стил.


Дата 13-ти ноември е запазена за признатия по цял свят за парти икона, световноизвестният  Roger Sanchez.


Седмица след него, на 21-ви зад пулта в Ялта ще е Sharam, половинката от култовия тандем Deep Dish. Със стилното си електро-хаус звучене и нестихващ стремеж да прехвърли границите в денс музиката, Sharam отново ще взриви клуб Ялта.
На 19-ти декември ще посрещнем всенародния любимец, нюйоркската хаус легенда Victor Calderone, превърнал се в синоним за българските клъбъри на качествено забавление. 


Билетите за всички партита се продават в мрежите на  Еventim и Ticketstream, както и на Белия бар в Ялта.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

риби

Днешният ден подчертава важността на завършването

Днешният ден подчертава важността на завършването,