Свързани новини

16.04.2013 16:33

Кристина Димитрова и Орлин Горанов при бомбите в Бостън

Видян 1562 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Известните български певци Кристина Димитрова и Орлин Горанов са живи и здрави в Бостън. Това съобщи за БНТ Виолета Желязкова от Българския културен център в града, който преживя ужасяващ терористичен акт . "Точно тръгвахме, когато ни се обадиха от консулството, че са избухнали бомбите. Орлин и Кристина са добре", заяви Желязкова по телефона.
"Слава на Бог, че се замотахме и не тръгнахме натам, защото бях решила да разведа Кристина Димитрова и семейството и в града и да им покажа точно маратона", коментира още Виолета Желязкова.

Желязкова заяви, че не може да повярва, че някой е способен да направи такова нещо. Според нея бомбата е направена така, че ударната й вълна да е насочена надолу, а не нагоре.


Припомняме, че при бомбените експлозии на Бостънския маратон има трима убити и над 140 ранени, предаде Асошиейтед прес. Осем болници съобщиха, че са приели общо най-малко 124 души. От тях най-малко 15 са в критично състояние.

Си Ен Ен съобщи за най-малко 144 ранени, от които 17 в критично състояние, а 25 - в тежко. Един от тримата убити при експлозиите е 8-годишно дете.

Раните са от порязвания и натъртвания до ампутации. Много от пострадалите са получили наранявания на долните крайници и рани от осколки. Някои са с пукнати тъпанчета.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

дева