По това време къщата беше представена в Get Organized with The Home Edit на Netflix.
01/02

Свързани новини

14.08.2023 11:03

Крис Прат и Катрин Шварценегер обявиха имението си за $32 милиона в Пасифик Палисейдс за продажба

Видян 1978 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Крис Прат и съпругата му Катрин Шварценегер продават красивия си дом в Пасифик Палисейдс, Лос Анджелис, за 32 милиона долара, съобщава Robb Report Real Estate.


ВИЖ снимки на имението тук

Двойката купи дома в Калифорния за 15,6 милиона долара през 2018 г. и направи пълен ремонт на дома, преди да се премести в дома през януари 2021 г. с двете си малки дъщери.

По това време къщата беше представена в Get Organized with The Home Edit на Netflix.




Въпреки че звездата от Отмъстителите и активистът за правата на животните са готови за нови терени, те със сигурност оставят наследство в стария си дом. Имотът, изброен от Coldwell Banker Realty, беше напълно декориран по време на обновяването, като Крис и Катрин превърнаха този дом в Лос Анджелис в най-добрия дворец за забавления.

Пространството е близо 13 000 квадратни фута и всеки метър е посветен, за да го направи изключително функционален и забавен. Вътре в къщата има киносалон в пълен размер и голф симулатор. Звездите са построили и домашна фитнес зала с модерен СПА център, оборудван със сауна, парна баня и топла и студена баня.

Навън възможностите са още по-вълнуващи. Къщата е разположена на почти акър земя с изглед към планината Лос Падрес, крайбрежието на залива Санта Моника и „Огърлицата на кралицата на Палос Вердес“. Басейнът със солена вода включва рафт Baja, гореща вана и плувни джетове. След като изсъхнете, няма да искате да влезете вътре, без да посетите подобната на курорта кабана с басейн на имението. Структурата включва напълно оборудвана кухня, пещ за пица и вградена зона за барбекю на главния готвач.

Освен по-причудливите характеристики, домът предлага изключителна функционалност. Най-добрата система за сигурност осигурява безопасността на жителите, докато осветлението Lutron осигурява удобство. Къщата разполага с шест спални, седем пълни бани и пет половин бани, идеални за лесно домакинство или голямо семейство. Обширен гараж за три коли осигурява лесно паркиране и място за съхранение. Големите прозорци в цялата къща изпълват пространството с естествена светлина, която се отразява от белия интериор, докато пет камини добавят уютно, рустикално усещане към къщата.

Домът е разположен в затворен комплекс в една от най-желаните части на Пасифик Палисейдс за несравнима релаксация и уединение. Сега, срещу 32 милиона долара, той може да бъде ваш. Изчерпали сте бюджета? Може би просто можете да откраднете част от стила на Крис и Катрин с тези прекрасни решения за осветление.


Източник: homesandgardens.com



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

близнаци