Сегашната ѝ работа е да изпълнява жизненоважни кралски задължения и да подкрепя съпруга си крал Чарлз - но изглежда, че някога кралица Камила е вършила много изненадваща работа.

Свързани новини

13.07.2023 17:37

Кралица Камила подавала топки на Уимбълдън

Видян 2622 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сегашната ѝ работа е да изпълнява жизненоважни кралски задължения и да подкрепя съпруга си крал Чарлз - но изглежда, че някога кралица Камила е вършила много изненадваща работа, съобщава mirror.co.uk.

75-годишната Камила разказа за отминали години от своя живот по време на днешното си посещение на Уимбълдън, където зае място в кралската ложа на Централния корт за два четвъртфинални мача. Преди да започне екшънът, Камила се срещна с няколко души, чиято работа е неразделна част от гладкото протичане на турнира.

Сред тях бяха водач на куче и неговото куче, които са част от екипа по сигурността, грижещ се за безопасността на играчите и зрителите на SW19, както и три от децата, които вършат чудесна работа, събирайки заблудените топки, които летят по кортовете по време на мачовете.

По време на разговора с децата Лариса, Шон и Каси тя направи признание за предишната си работа - и се пошегува, че е била "преди сто години", когато е изпълнявала ролята на подавач на топките, била е даже и част от охраната. Тя попита тримата дали са работили преди на тенис турнира и дали ролята им харесва.

Кралицата попита Шон дали е работил на всички кортове за шампионата от Големия шлем, като добави: "Сигурно се чувстваш в много добра форма". Когато Каси каза, че е работила на предишен шампионат, Камила се пошегува: "Значи си малко експерт?".

Преди това Камила се усмихна, като се наведе да погали Фло - куче-търсач, което работи като част от екипа за сигурност на обекта, и нейния водач Марк Милс. Той обясни: "(Фло) беше легнала. Тя нямаше да стане заради Нейно Величество - така че Нейно Величество трябваше да слезе заради нея.



Британската бивша номер едно в женския тенис Йохана Конта също се срещна с кралицата на "Уимбълдън".

Кралица Камила по време на днешното си посещение на Уимбълдън Снимка: PA



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

везни