Крал Чарлз излезе от болница 3 дни след лечението на простатата

Свързани новини

30.01.2024 09:38

Крал Чарлз излезе от болница 3 дни след лечението на простатата

Видян 1489 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Крал Чарлз се усмихва и маха с ръка, когато най-накрая напуска болницата след тридневен престой след процедура за отстраняване на увеличена простата, предаде Mirror.

Кралят, облечен в елегантен костюм, напусна лондонската клиника, след като се подложи на процедурата в петък, след като по-рано този месец му бе поставена диагноза за доброкачествено заболяване.


Очакваше се Чарлз да прекара само две нощи в болницата, но в крайна сметка се оказа, че ще прекара три. Въпреки това той и кралица Камила, която беше там, за да подкрепи съпруга си, бяха видени да напускат болницата вчера следобед.

Смята се, че Чарлз ще прекара около месец във възстановяване след процедурата, преди да възобнови публичните си задължения. Преди това Камила заяви, че съпругът ѝ е "добре" и очаква с нетърпение да се върне на работа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Ветеринарен специалист с втора диплома по човешка медицина 30.01.2024 11:05

    За Камила най-добри, за сега са студените душове и да извади от диетата си червеното месце и червените вина. Ако не помагат, да спортува, както Дианчето, която навремето, преди да се роди любителя на авганистанския шах с 25 фигури, принц Хари, наблягаше усърдно на конния спорт. Язденето за дамите е много разтоварваща дейност.Като млад ветеринар ви го казвам. Има си тънкости в походките- в Allure. Започва се с бавен тръс. После импулсивно според ездачката и коня се преминава на премерен равноделен галоп и се завършва с т.н. темпо!

  • 001 Ветеринарен специалист с втора диплома по човешка медицина 30.01.2024 10:48

    Чакат го 2-3 не приятни изненади. Първо, независимо колко добри са били хирурзите, поне няколко месеца краля ще е на памперси. Второ, трабва да каже завинаги сбогом на качествената ереркция.Която на неговите години и без това е доста закърняла. Първото и второто, са прости и естествени физиологически дадености. Без простата, мъжа губи способноста си да задържа урината и често неволно се изпуска. Същото важи и за ерекцията. Простатата освен други органи, притиска при възбуда кръвоносните съдове от към пениса и това го подържа,както снобите от селски тип-казват-да е надървен.На по-прост език думата е еректирал. Трето, мъжете без простата загубват в голяма интерес към живота. Какво е да се видиш мъж по документи, а дефакто да не си вече пълноценен мъж?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева