Свързани новини

02.07.2010 15:27

Кондьо става поп

Видян 2219 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Фолкпевецът Кондьо е загърбил предишния си начин на живот след излизането от затвора, разказват запознати. Той вече е нов човек и е станал силно вярващ. Изпълнителят е последовател на евангелската протестантска църква. Храмът, който посещава всяка седмица се нарича Антиохия и е разположен в неговия роден град Сливен. Малцина знаят, че изпълнителят на Доко, Доко всяка седмица дава пари на църквата, която подпомага бездомни деца, осигурявайки им храна и топли дрехи.


„Аз самият не искам да го афиширам и да се хваля с това. Правя го, защото имам вътрешна потребност, а не защото искам да се фукам. Радвам се, че мога да помогна по някакъв начин на хора, които имат нужда. Не би трябвало да се злоупотребява с благотворителността”, скромничи певеца, който търкаше наровете на затвора.


СЛАВА твърди, че Кондьо е започнал да заделя още пари от спечелените, за да се построи нов храм в града му. Той заедно с останалите последователи на църквата са твърдо решени до 2 години строителството да е завършило. През това време Кондьо има идея да се запише в Семинарията и да стане свещеник. Певецът ще търси прошка от Бог за прегрешенията си.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

везни