Свързани новини

06.11.2019 15:00

Кой ще грабне приза БГ модна икона?

Видян 1286 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За единадесета поредна година ще се проведе надпревара за „БГ модна икона“, а в списъка с номинирани по традиция присъстват редица имена на представители на шоубизнеса.


 


Дамите, които ще се борят за отличие за стил, са звездата от медицинската драма „Откраднат живот“ Диана Димитрова, колежката й Алекс Сърчаджиева, певиците Райна Кабаиванска, Мария Иливеа и Михаела Филева, спортистката Ивет Лалова, Мис България 2006 Славена Вътова, водещите Мира Добрева и Десислава Стоянова, както и инфлуенсърката Александра Петканова.


 


Представителите на силния пол, които протягат ръка към статуетката „БГ модна икона" 2019, са звездата от „Пътят на честта“ Ивайло Захариев, колегите му Башар Рахал, Иво Аръков и Александър Кадиев, Ваня Джаферович, музикантите Васил Петров и Влади Ампов-Графа, журналистът Николай Дойнов и спортните звезди Григор Димитров и Димитър Бербатов.


 


“Вярвам, че с избора на най-стилните и успешни българи тазгодишната надпревара ще даде новите естетически, културни и социални ориентири за успех и добра репутация. Обичайно сред номинираните преобладават личности, които са се превърнали в еталон за отлично публично поведение и висока визуална култура.


 


Те са не само от медийните среди, но и от артистичната, музикалната и спортната сфера. Особено съм удовлетворен, че е номинирана за своя уникален стил и великата оперна певица Райна Кабаиванска. Благодаря на всички колеги – лайфстайл журналисти от реномирани медии, които предложиха тези номинации!“, коментира председателят на Академията за мода проф. Любомир Стойков.


 


Наградата, която ще получат лауреатите, е пластика, изработена от българския бижутер Анжело Красини. Статуетката е интерпретация на първото облекло на Адам и Ева, смокиновия лист, с образите на най-прочути дизайнери и модни икони.


 


От днес до 26 ноември всеки може да гласува онлайн за своите фаворити.


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот,