Свързани новини

03.07.2013 12:46

Кирил Ефремов и Камелия водещи на Мис България 2013

Видян 2031 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

КЪРТИЦАТА Кирил Ефремов и една от най-обичаните провокативни певици Камелия ще са водещите на най-красивото риалити шоу това лято – Мис България 2013. Двамата безспорно ще създадат уникален дует, който в продължение на месец ще подложи 18-те претендентки за титлата „най-красива българка” на невиждани до момента предизвикателства за визията и волята на тазгодишните участнички в конкурса.


Пътят към короната на победителката тази година започва на 15 юли в ефира на TV7. Най-горещото лятно шоу ще се излъчва всеки делник в праймтайма.


Като кавалер Кирил Ефремов ще поеме тежестта на ежедневните снимки и ще води както двата лайфа, така и дейли епизодите, за да може екранната му партньорка Камелия да съчетае постоянните си музикални ангажименти с ролята си на водещ. Секс символът на поп-фолк ще влезе като тежката артилерия в живите студия на шоуто два пъти в седмицата.


Киро ще бъде човекът, който единствен ще нарушава изолацията на момичетата и ще им поставя ежеседмичните задачи. Дали обаче най-голямото предизвикателство за красавиците няма да бъде неповторимият чар на актьора, който ще бъде и единственият мъж с достъп до Двореца на 18-те принцеси? След като прекара три месеца като КЪРТИЦАТА в базата на КЪРТИЦАТА, Кирил се очаква да даде и най-компетентните съвети на 18-те кандидатки за короната как да се справят с пълното отделяне от околния свят.  


Камелия ще влиза в живото студио и с уникалното си присъствие няма да спести никому неудобните въпроси, няма да убегне от погледа й нито една грешка на претендентките, както и нито един техен успех няма да остане незабелязан. Амплоато на водеща не е чуждо за певицата, която може да се похвали със завидни успехи както пред камерите на риалити формати, така и в студиото на „Споделено”. Камелия отдавна разби мита за съмнителния интелект на поп-фолк певиците  и присъствието й като водеща обещава да е един от най-цветните акценти в Мис България 2013. А дали някоя от 18-те кандидатки няма да насочи вниманието си не към чаровния мъжкар Кирил Ефремов, а към сексапилната Камелия, предстои зрителите да разберат само от ефира на TV7.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

рак