А по време на тази разходка експертът по езика на тялото Джуди Джеймс отбеляза един "бурен жест" на Кейт, който подсказваше, че тя не е в настроение да се помирява със снаха си Меган - въпреки привидно единния фронт. Тя каза пред Mirror: "Първата гледка на двете двойки този ден беше, когато колата, в която пътуваха всички, спря пред портите на замъка Уиндзор.

Свързани новини

15.01.2024 11:36

Кейт Мидълтън изнерви Меган Маркъл след "бурен" жест

Видян 2153 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Публичните им изяви бяха малко, което не е изненада, тъй като принцесата на Уелс и Меган Маркъл никога не са си допадали, съобщи mirror.

Двойката беше видяна на публични места заедно само няколко пъти, преди Меган и съпругът ѝ принц Хари - който разказа за напрежението между двамата, предизвикано от коментари за хормоните и зле прилепналата рокля на шаферката - да решат да напуснат Обединеното кралство, за да започнат нов живот с децата си в Америка.

Една от последните им съвместни разходки обаче изненада всички - когато четиримата се разходиха само няколко дни след смъртта на покойната кралица, за да разгледат цветните поклонения и да поздравят доброжелателите в замъка Уиндзор. Мнозина се надяваха, че тази разходка ще проправи пътя към помирение. Но вместо това се твърди, че Кейт е намерила появата за едно от най-трудните неща, които някога е трябвало да направи.


А по време на тази разходка експертът по езика на тялото Джуди Джеймс отбеляза един "бурен жест" на Кейт, който подсказваше, че тя не е в настроение да се помирява със снаха си Меган - въпреки привидно единния фронт. Тя каза пред Mirror: "Първата гледка на двете двойки този ден беше, когато колата, в която пътуваха всички, спря пред портите на замъка Уиндзор.


 Когато колата се приближи, стана ясно, че двете двойки са пътували заедно. Дясната врата се отвори и Хари излезе, последван от Уилям. Въпреки различията си, братята се държаха близо един до друг и дори застанаха заедно, за да направят своите поздрави.

"Кейт излезе от другата страна, а Меган беше зад нея. Първият жест на Кейт беше, когато тя излезе около колата, за да се присъедини към братята, без да погледне назад към Меган. Тя явно нямаше да направи никакъв опит да си играе на светски разговор или на единство.

"Меган тръгна да я следва на разстояние, но се задържа, сякаш не беше сигурна дали да се присъедини към останалите, или не. Докато Кейт игнорираше Съсекс, Уилям беше този, който забеляза Меган и протегна ръка, за да я покани да се присъедини към тях. Меган се отдръпна от групата, а Хари се промъкна зад брат си, за да стигне до съпругата си, която стоеше и нервно мяташе косата си."


Хари не спести критиките си към Кейт и разкри лични подробности за разрива между нея и Меган в мемоарната си книга Spare. Той също така описва как Кейт уж се "намръщила", когато Меган взела назаем нейния гланц за устни, и как жените са имали разногласия, след като херцогинята на Съсекс заявила, че съпругата на Уилям има "бебешки мозък" след раждането на принц Луи.



Снимка: PA


Експертът по кралските въпроси Джени Бонд казва, че Кейт е била наранена и обидена от нападките на Хари и Меган - и че е малко вероятно враждата им да се оправи скоро. Пред "ОК!" тя казва: "Когато произхождаш от щастливо, сплотено семейство - както прави Катрин - е невероятно трудно да разбереш как хората могат да се отчуждят.


"Мисля, че тя вярваше, че разривът може да бъде поправен, и след погребението на принц Филип я видяхме да разговаря с Хари и очевидно да насърчава Уилям да направи същото. Но сега знаем, че това не се е получило. Всъщност Уилям и Хари се скараха пламенно веднага след погребението. Идва момент, в който просто трябва да приемете, че щастливите семейства не са игра, която всеки може да играе.

"Катрин е била наранена и обидена от нещата, които Хари и Меган са казали, но тя и Уилям са много силен екип и подозирам, че заедно са стигнали до заключението, че разривът с Хари не може да бъде поправен в обозримо бъдеще. Те са затворили съзнанието си за тази възможност и са решили да продължат живота си".


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.