16.07.2010 15:25

Как вдовицата на Руснака тръгна с приятел №1 на Жоро Илиев

Видян 7372 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Откриване на ресторант в БОЯНА. Влиза Бойко Борисов, придружаван от Цветелина Бориславова. Отнема шоуто на пеещата Галя от Сатен. В сянка остава най-интересната гостенка на соарето.


Ирена, съпругата на Дмитрий Минев – Руснака, е седнала с най-добрата си приятелка Жени Калканджиева в сепаре в двора. Щастлива е, че никой не я познава. А някои стари кримки се правят, че не я познават. Защото вече е вдовица. Няма как да си прибере вересиите.


Ирена точно се е върнала от Америка, където по онова време от години живее със сина си Алекс, и се наслаждава на безметежното обикаляне на магазини и заведения из София. Да повилнее наволя. Симпатичната дама е дискретна, облича се интересно в гъзарски, но не и поп марки като Сейв дъ Куин, Марите, Плейн Сюд. Покрай Жени се е сдобила с много шоуприятели: Азис, Глория, Емил Кошлуков.


Клюката в борческите среди я свърза с най-добрия приятел на Жоро Илиев – Боби. Не може да бъде: сикаджийска жена с висаджия, коментират песимистите. Може, може, отвръщат песимистите и са прави.


Сензация за познавачите се оказва публичната проява на мразещата публичността двойка на сватбата на Жени Калканджиева, където многочислена охрана бди някой да не заснеме някого. Ирена и Боби се скриват далеч от центъра на купона, в периферията на дансинга в градината на прочутия панчаревски ресторант Лебеда.


Злите езици обаче нямат мира. Неприятелки на Ирена веднага пускат неприятни слухове. Най-гадният е, че също като Царя и тя била разпродавала семейната колекция от скъпи часовници.


При положение, че доста влиятелни хора дъжат стотици хиляди пари на вдовицата, които нямат намерение да върнат и до ден днешен.


Големият проблем на Ирена обаче не е този. А наличието на Другата. В нейния случай това е последната любов на Руснака – Малката. Така я наричат всички в онези среди. Името на момичето е Гергана. С нея големият бос прекара последните години от живота си. Двамата си родиха и дете. По ирония на съдбата в последните седмици от неговия живот двойката имаше някои проблеми и неразбирателства. До онзи фатален миг в неделна привечер, когато Руснака бе убит в самото сърце на София – на излизане от модно по онова време заведение на булевард Витоша.


Отминалите моменти на купони в Сен Тропе с Наоми Кемпбъл, погледнати от днешния ден, са останали за дребничката дама в един друг живот. Говори се, че тя е останала с един голям апартамент от съжителството си с един от най-легендарните представители на сенчестия бизнес, който е дал път в живота на много олигарси и дори на политици.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

водолей