Това уникално ръководство ви въвежда в принципите, практиките и упражненията, с помощта на които да се свържете със своята енергийна осъзнатост и да разгърнете вътрешната си сила.
26.01.2024 14:14

Как да поддържаме вътрешното равновесие

Видян 1941 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Това уникално ръководство ви въвежда в принципите, практиките и упражненията, с помощта на които да се свържете със своята енергийна осъзнатост и да разгърнете вътрешната си сила. Тринайсетте медитации активират светлинни модели в енергийното тяло за пробуждане на определени способности и нива на осъзнатост. За всяка медитация са изложени ползите от нея, подробни указания и илюстрации.

Техниките в книгата спомагат за развиване на енергийна осъзнатост и използват това умение за задълбочаване на духовните търсения, подпомагане на оздравяването, хармонизиране със земната енергия, прочистване на пространството и създаване на защита. Синтия Андрюс е доктор натуропат с 35-годишен професионален опит като масажен терапевт и интуитивен енергиен лечител. Занимава се по-специално със скритите емоционални и духовни компоненти на здравето и лечението. В продължение на 15 години е работила в Центъра за масажна терапия в Кънектикът, преподавала е в Института за крипалу йога, Школа по телесна терапия и е оторизиран учител към Джин Шин До Фаундейшън.

През последните 30 години съвместно със съпруга си Колин Андрюс се занимава с изследване на съзнанието и духовността. Съавтор е на „Акупресура и рефлексология за глупаци“, „Наръчник на идиота за 2012 година“ и „Пътеводител на идиота в Акашовите записи“. Автор е на „Пътят на емоциите“, „Пътят на присъствието“ и „Наръчник на идиота по самохипноза“. Понастоящем Синтия се занимава основно с даване на частни уроци в сферата на енергийната осъзнатост и лечение.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

скорпион