22.06.2020 13:06

John Legend подарява любов в нужда на света

Видян 1284 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


В момент на световна, здравна и човешка криза, мултиплатиненият изпълнител, автор на песни и носител на 11 награди ГРАМИ - John Legend , представя нова музикална колекция, с която ни напомня, че любовта между хората притежава истинска сила. “В тези болезнени времена, някои от нас може да си мислят, че не е добре да се смееш, да танцуваш или да бъдеш романтичен. Напоследък снимките в медиите на цветнокожи, физически подчинени с колена върху вратовете, страдащи или изразяващи гнева си, са плашещи. Но въпреки, че ние всички чувстваме тези ужасни емоции и болка , е важно да продължим да показваме на света, че сме не по-малко пълноценни хора. Чрез изкуството си ние можем да го постигнем . Албумът ми празнува любовта, щастието, чувствителността, надеждата и силата - нещата, които превръщат културата ни в красива и въздействаща” , споделя Legend.  Bigger Love представя класическия John Legend - изпълнен с дълбоки емоции, радостен, обичлив, нежен и внимателен. Колекцията от 16 трака е оп и яняващ микс от поп соул (“Bigger Love”, “I Do”, “Wild”), секси R&B (“U Move I Move”, “Slow Cooker”, “Favorite Place”), груув парчета, вдъхновени от хип хопa (“Ooh Laa”, “Actions”) и въздействащи балади, които рафинират работата му (“Converstations in the Dark”, “Never Break”).


Списание Rolling Stone определя едноименния сингъл от албума “Bigger Love” като “ поп парче, готово да те изстреля на дансинга, което те кара да ликуваш дори и в тези трудни времена “. Billboard пише, че “Actions” може да има различно значение за всеки, но за пореден път Legend използва платформата си за позитивна мотивация“, а за #1 песента “Conversations in the Dark”, MTV коментира, че “John Legend е написал най-милите обети на света ” .  Bigger Love съдържа колаборации с Jhene Aiko, Koffee, Rapsody и Gary Clark Jr., ко-автори на музиката и текста са Anderson .Paak, Oak Felder, Tayla Parx, Charlie Puth, Ryan Tedder, Teddy Geiger, DJ Camper, Ricky Reed, Julia Michaels, Digi, Cautious Clay и Di Genius, а изпълнителен продуцент е носителят на цели 15 номинации и 1 награда ГРАМИ - Raphael Saadiq.  Тази вечер Legend ще отпразнува премиерата на своя седми студиен албум със специален музикален дуел и пиано битка с Alicia Keys в Instagram Live серии, които изправят изпълнители и музиканти в приятелски двубои от март месец насам. Гледайте в профила на @verzuztv от 8 pm ET.  В чест на деня на бащата, Legend организира едночасов спектакъл “John Legend and Family: A Bigger Love Father’s Day”, който ще бъде излъчен в неделя, 21 юни, от 8 pm ET/PT по ABC. Вечерната програма е трибют към всички бащи и ще съчетае живи изпълнения на парчетата от Bigger Love , както и емоционални и забавни моменти. В четвъртък, 25 юни, от 3 pm PT/ 6 pm ET, Legend ще изнесе виртуалния концерт #BIGGERLOVE , заедно с Wave, подпомагайки благо творителната организация Let’s Free America.  В обръщение към феновете си, Legend казва: “Не живея с илюзията, че музиката може да спаси света и да разреши световните проблеми, но винаги съм се обръщал към нея, за да ми помогне да премина през трудните времена и знам, че много от вас правят същото. Затова нямах търпение да издам Bigger Love.


Стартирах кариерата си през 2004 г. с албума GET LIFTED. А сега, навлизайки в лято 2020 г., се надявам този нов проект отново да ви издигне, да изпълни сърцата ви с любов и вдъхновение, да ви даде повод да потанцувате, да ви подари мелодии, на които да държите ръцете си и да правите любов.”  Мултиплатиненият артист John Legend има 11 награди ГРАМИ, Оскар, Златен Глобус, Тони и Еми, което го превръща в първия афро-американец, носител на EGOT . До момента, Legend има издадени 6 албума, включително Get Lifted (2004), Once Again (2006), Evolver (2008), Love in the Future (2013), Darkness and Light (2016) и A Legendary Christmas (2018). През 2018 г. той участва в концерта на NBC Jesus Christ Superstar Live in Concert, за което печели награда Еми,  както и номинация за “ най-добра главна мъжка роля ”  . Година по-късно Legend става част от менторския екип в сезон 16 на музикалния формат “ The Voice” и отвежда Maelyn Jarmon от отбора си до победа в шоуто. Той бе ментор в сезон 18 и предстои да бъде и в сезон 19. John е партньор в Get Lifted Film Co. и е изпълнителен директор на продукциите Southern Rites, United Skates, Underground, както и филмите Southside with You и La La Land. В ролята си на филантроп , Legend създава кампанията #FREEAMERICA през 2015 г., с цел да окаже влияние върху националния разговор за неправомерната политика на наказателното право в страната и прекратяване на масовото лишаване от свобода.
 
 
 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни