Свързани новини

31.10.2019 10:20

Ивайло Захариев не отрече раздялата с Миряна

Видян 1433 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Актьорът Ивайло Захариев и съпругата му Миряна са разделени. Според информацията в арт средите, той се е изнесъл от семейния им дом и пиарката на бТВ живее сама с двете им момчета Филип и Дамян, пише Галерия.


 


Медията потърси за коментар и двамата, но те категорично отказаха да коментират фактите около личния си живот, но и не отрекоха раздялата.


 


Миряна помоли да не обсъжда темата, а Ивайло сподели лаконично: "Никъде досега не съм говорил за това. И ще се въздържа от коментар за момента". Колеги на актьора споделиха пред Галерия, че той е твърде потаен напоследък. Само знаят, че Ивайло и Миряна са направили опит да се съберат в името на децата си, но за момента не се знае какво се случва и как ще се развият техните отношения.


 


По ирония на съдбата, и героят му от "Пътят на честта" е зарязан от жена си, която заминава за чужбина. В реалния живот не е ясно дали той е напуснал семейния дом или жена му го е изоставила. Факт е, че от година Миряна не е качвала техни снимки във Фейсбук. Последната публикация на Ивайло, свързана с жена му, е от 21 ноември миналата година, когато е публикувал нейна снимка с двете им момчета, под която е написал: "Честит празник на християнското семейство! Не мога да не споделя тази красота, на която се наслаждавам вкъщи".


 


Новината за раздялата им шокира мнозина, тъй като тя минаваха за едно от най-стабилните семейства в светските среди. Вярват в семейните ценности, не пропускат неделните служби и са заедно от почти десетилетие. Нещо повече, преди сватбата си не са имали интимни отношения и първата им целувка е била пред олтара, през 2012 година.


 


Актьорът винаги е споделял, че той е по-романтичният от двамата и с Миряна се стремят да поддържат връзката си жива и да не се оставят на ежедневието да ги завладее.


 


Снимка: Bgdnes.bg




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

козирог