В предстоящия й албум ще бъдат включени и вече добре познатите По целувките, Какво е любов, Тъмнината в мен, Среща, както и още седем парчета, които все още не са били представяни пред публиката

Свързани новини

30.05.2022 16:17

Ирина Флорин се завръща с нов сингъл и албум

Видян 1787 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Поп певицата Ирина Флорин представи новия си музикален проект Носталгия, който ще е част от предстоящия й албум. Видеоклипът дело на Васил Стефанов е първият й самостоятелен от три години насам.


 


"Чувствах се така, сякаш за първи път заставам пред камера", сподели изпълнителката. Всъщност меланхоличната песен с хитов заряд е подарък, който Ирина получила за ЧРД от музиканта Георги Георгиев от група Остава. С него работят заедно над 20 години, като той има участие във всеки един от албумите на певицата.


 


В предстоящия й албум ще бъдат включени и вече добре познатите По целувките, Какво е любов, Тъмнината в мен, Среща, както и още седем парчета, които все още не са били представяни пред публиката. Проектът ще бъде представен официално на 29 октомври в Sofia Live Club.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци