В програмата, подготвена за феновете, влизат редица от най-въздействащите хитове на IL DIVO, както и незабравими песни, любими на самия Марин. Като гост-изпълнител в грандиозното шоу се включва Стивън Лабри.

Свързани новини

21.10.2022 16:23

IL Divo завладява София

Видян 1918 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Американският тенор Дейвид Милър, френският поп певец Себастиен Исамбард и швейцарският тенор Урс Бюлер ще отпразнуват живота със специална селекция от най-обичаните си интерпретации на легендарни световни песни на 22 октомври в първа зала на НДК. Емоционално наситеното им турне Greatest Hits Tour, посветено на колегата им Карлос Марин, вече премина през Испания, а отзивите от концерта в Скопие през миналата седмица са повече от положителни. След събитието в София формацията продължава с изяви в Хелзинки, Будапеща, Антверпен, Краков, Амстердам и още много.


Тримата изпълнители споделят: „Пазим изключително топли спомени за публиката в България начина, по който тя ни посреща. Нямаме търпение да излезем пред нея отново на живо, след паузата, която всички се наложи да преживеем през последните години. Обещаваме едно искрено и силно емоционално шоу, в което ще споделим много лични моменти и прекрасна музика“.


В програмата, подготвена за феновете, влизат редица от най-въздействащите хитове на IL DIVO, както и незабравими песни, любими на самия Марин. Като гост-изпълнител в грандиозното шоу се включва Стивън Лабри. Той е едва 34-годишен, а Opera News вече го класира сред петте лирични баритони, които задължително трябва да се чуят на живо. Продуцентският усет на Саймън Коуел, който събира IL DIVO заедно, се оказва безпогрешен. Те участват в Кралското вариететно шоу пред кралица Елизабет II, записват основната тема за световната купа по футбол FIFA 2006, като я изпълняват пред повече от 1 милиард души, откриват концертите от турнето в Америка на легендарната Барбра Страйсънд. IL DIVO имат записани дуети със звезди като Селин Дион, Тони Бракстън и други.


 



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

лъв