Един от най-коментираните филми през тази година, продуцираният от Яна Маринова и продуцентска къща „Спирит“ - „Игра на доверие“

Свързани новини

16.11.2023 15:51

Игра на доверие и Привличане с премиери в 7 държави

Видян 838 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Един от най-коментираните филми през тази година, продуцираният от Яна Маринова и продуцентска къща „Спирит“ - „Игра на доверие“, вече може да бъде гледан в HBO MAX. Международната платформа откупи правата за България и още седем балкански държави (Сърбия, Северна Македония, Хърватска, Черна гора, Босна и Херцеговина, Албания и Словения), следвайки световната практика да се предлагат повече възможности на публиката да се наслади на актуалните заглавия.


Филмът се радваше на голям интерес по време на киноразпространението си и получи много емоционални отзиви от публиката в цялата страна. Базирана на реална история, продукцията с елементи на трилър повдига завесата за насилието във всичките му форми и как то се отразява на съзнанието и бъдещето на майка и дъщеря, попаднали в среда на насилие. Тази актуална и болезнена, но важна за обществото ни, тема е пресъздадена от режисьора Мартин Макариев по интригуващ и силно въздействащ начин. В основата на филма стои една истинска игра на доверие, чрез която майка се стреми да предпази дъщеря си от дебнеща в миналото опасност.


В главните роли са Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, София Ласкин, Владимир Зомбори, Пламен Манасиев и Александър Димов. Участие взимат още Мария Каварджикова, Малин Кръстев, Христо Петков, Китодар Тодоров, Искра Донова, Александър Хаджиангелов, Яна Титова и др. Продукцията отваря темата за психическото и физическото насилие, често скрити зад маската на добрите намерения. Това е история за силната, уверена и смела жена, а зрителските отзиви са повече от емоционални и дълбоко искрени. Сценарият на „Игра на доверие“ е на Борислав Захариев, а оператор е Андрей Андреев.


С премиера в платформата може да се похвали и друг филм продуциран от Яна Маринова и продуцентска къща „Спирит“ – „Привличане“, който се появи по екраните в страната през 2018 година. Младата учителка по история Лора Ангелова (Яна Маринова) е разкъсвана между любовта си към училището, което баща й е основал, и миналото си на състезател по спортни танци. В главните роли са Койна Русева, Луиза Григорова-Макариев, Башар Рахал, Александър Сано и Радина Боршош.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

телец