10.09.2008 11:25

Ходжа урочасал Бойко?

Видян 2127 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сред висшите етажи на политиката вървят какви ли не мълви. Една от най-актуалните в момента е, че ходжа е урочасал Бойко Борисов.
Според някои ставало въпрос за същия мюсюлмански проповедник, който правел магии по поръчка на Лили Иванова, но може ли да вярва човек на подобни тайни, загадки и откровени брътвежи.
Все едно, ако някой прави магии от името на Лили, те действат, връщат се в спомените си звезди от старото поколение. Според онези, които им вярват, техни познати са били застигани от нейни проклятия.
Въпросът е кой би могъл да поръча Бойко? Дали някой от депесарите или социалистите, с които банкянският мачо води неравна битка години наред.
По принцип, лоши думи, мисли и магии, ловят онези, които вярват в такива щуротии. За съжаление генералът и сам е признавал, че вярва на хороскопи. Неговият любим автор е Емил Лещански.
Предсказателят е известен с мрачноватите си прогнози за света, България и за някои зодии като Телец, Водолей и Козирог. Но никога за зодия Близнаци, към която се числи Бойко Борисов.


Нумерологична характеристика
Двете числа, на които е подвластен кметът са 1 и 7. Първото е неговото лично число и то идеално пасва за лидер, спортист и мъжкар. Получава се като се съберат рожената му дата 13 с месец 6-и или 1+3=4+6=1.
По-интересно е числото на неговата съдба. Което е 7 – числото на съдбата. Не е игра на думи, а чиста истина. Небето пази тези хора, въпреки че непрекъснато им праща изпитания. Постигат щастие, което е авансово плащане за мъките, на които са подлагани. Те са самовглъбени и анализират непрекъснато. Чувстват се сами и сред милион души. Не обичат да споделят. Често прикриват истината за себе си – пазят образ и поведение на велики, добри, непогрешими.


Астрологична характеристика
Близнаците като Бойко Борисов имат една характеристика е тя е тяхната колебливост. Стихът на Сафо – “в мен живеят две души”, сякаш е писан точно за тях. В 10 сутринта могат да се чувстват и да се показват като господари на света и на положението, а 15 минути по-късно да се потиснат. Лабилни са и са склонни към драматизация. Любимото им хоби е да градят в очите на другите образа на по-силни, по-добри и по-уверени, отколкото всъщност са. Много са честолюбиви и се чувстват магьосници, понеже обикновено се справят със задачата да омаят другите и да им изтръгнат душата. Но това става само в случаите, когато убедително играят ролята на добрия, а не на злия близнак. Никой не знае какво всъщност му мислят. Често и самите те не са наясно. Любим лаф им е: “Какво толкова се е случило!”. Вярват в това, че другите вечно трябва да им прощават греховете. Мъжете близнаци имат опасен чар за дамите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

телец