Bianchet, швейцарският производител на часовници, известен със създаването на своите часовници с турбийон
01/02

Свързани новини

10.11.2023 12:03

Гришо с часовник за 130 000 лв.: един от само 200 в света

Видян 4180 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Уморен след супер успешния за него гранд турнир в Париж и след края на сезона, в който за пореден път се завърна по върховете на световната ранглиста, Григор Димитров пристигна в София за специално парти. Най-добрият български тенисист беше почетен гост на соарето. Той се представи като посланик на глобалния бранд Bianchet. Това са ексклузивни часовници с много усложнения, които се правят в лимитирани серии.


ВИЖ СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО ТУК


Хронографското бижу на ръката на атлета, който приключва спортната година като номер 14 на планетата например струва 65000 швейцарски франка или малко над 130 000 лева. То е екземпляр от ограничена серия - само 200 за целия свят. То е Flying Tourbillion Grande Date.



На представянето чудесни думи за Григор каза Родолфо Феста Бианше, който - както се разбира по фамилното име, е производителят и бос на прочутите швейцарски часовници.


Bianchet, швейцарският производител на часовници, известен със създаването на своите часовници с турбийон, представи най-новия си часовникарски шедьовър, часовника Flying Tourbillon Grande Date, в бляскаво събитие, посетено от публика от уважавани гости, в изключителното присъствие на българската тенис сензация Григор Димитров.


Разположено в сърцето на София, в очарователната художествена галерия на улица Оборище 5, ексклузивното събитие на 7 ноември беше празник на майсторството и лукса, където публиката имаше привилегията да разгледа новия часовник с турбийон на Bianchet, известен със своя изключителен дизайн, технически иновации и безупречното изпълнение на традиционни часовникарски техники.
 
Григор Димитров уважи събитието с присъствието си като партньор и глобален бранд посланик на Bianchet и сподели своята оценка за майсторството зад всеки часовник Bianchet. Световна икона на съвършенство, представяне и елегантност, Григор работи в тясно сътрудничество с основателите на Bianchet за създаването на бъдещите колекции.

„Вече една година с удоволствие нося часовници с турбийон Bianchet, като ги препоръчвам по време на тренировки и турнири. Те станаха част от мен и аз напълно подкрепям основателите на Bianchet да продължат да разширяват границите на превъзходството и дизайна, за да създават още изключителни часовници“, обясни Григор по този повод.

„За нас е чест да работим в тясно сътрудничество с Григор, който е страхотен партньор за Bianchet, много добре запознат с часовниците, високочасовническите механизми и в същото време символ на елегантност и честна игра, които са уважавани ценности за нашата марка“, добавя Родолфо Феста Бианше, основател и главен изпълнителен директор на Bianchet.

Новият Flying Tourbillon Grande Date от Bianchet, представен по време на събитието, наскоро спечели престижната награда за швейцарски часовник за „Най-добър стартов часовник“ на международните награди Temporis, потвърждавайки отдадеността на марката към съвършенство. По време на събитието гостите имаха уникалните възможност да изпробват този изключителен часовник, олицетворение на стремежа на марката към красота, прецизност и иновация.

Часовниците Bianchet са прецизно ръчно завършени, сглобени в швейцарската работилница на Bianchet и произведени в много ограничени количества.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

лъв