The Curse

Свързани новини

18.12.2023 14:42

Гледаме сериала The Curse от 5 януари

Видян 973 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

По време на Международния филмов фестивал в Стокхолм, SkyShowtime потвърди, че сериалът The Curse ще се предлага от услугата от петък, 5 януари. Първите пет епизода на оригиналния сериал на SkyShowtime ще бъдат налични за стрийминг в деня на премиерата, като останалите пет епизода ще бъдат налични в петък, 16 февруари.


Създаден съвместно от Бени Сафди и Нейтън Фийлдър, които са и сценаристи и изпълнителни продуценти, в центъра на действието в The Curse са Уитни и Ашър Сийгъл – младоженци, които полагат всякакви усилия да убедят малката общност на Еспаньола, Ню Мексико, в идеята си за екологично съобразено жилищно строителство.


Но задачата им става по-трудна, когато ексцентричният продуцент на телевизионни риалити програми, Дъги, открива начин да се възползва от тяхната история. В развитието на сериала двамата се озовават в мистериозна плетеница от етични и морални сиви зони, като същевременно се опитват и да запазят връзката си. В сериала участват Ема Стоун (La La Land, The Favourite), Фийлдър (The Rehearsal) и Сафди (Oppenheimer).


Сред гостуващите звезди са номинираният за награда Oscar Баркад Абди, номинираният за награда Emmy® Корбин Бернсен и Констанс Шулман. The Curse е съвместна продукция на SHOWTIME и A24. Фийлдър влиза и в ролята на режисьор. Изпълнителни продуценти са също така и Ема Стоун, Дейв Маккери и Али Хертинг със своята компания Fruit Tree. Сред изпълнителните продуценти е и Джош Сафди със своята компания Elara.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

рак