Онлайн

Свързани новини

07.09.2023 12:30

Гледаме филма Чалга онлайн

Видян 8394 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Филмът Чалга на Мариан Вълев, който постигна небивал успях в киносалоните в цялата страна, ще бъде достъпен и онлайн за България и света от 7 септември – първо в платформата Neterra.TV+.


Първият български филм, заснет изцяло с мобилен телефон разказва за момиче от малък град, което напуска родното си място с идеята да преследва мечтите си и да стане известна поп-фолк певица. Нещата се оказват не толкова лесни, колкото изглеждат и то е принудено да се бори за своето духовно и физическо оцеляване. А единственото, което момичето открива в заобикалящия го враждебен свят е едно неочаквано приятелство.


Филмът разглежда чалгата като синоним на повърхностност и постигнати мечти не чрез работа и учене, а по прекия път... „В свят, пропит от материални мечти кривите пътеки, по които могат да тръгнат младите хора са много“, казва Мариан Вълев в интервю за тазгодишната Аполония. „Има ли лимит в това, да сбъднеш мечтите си? Трябва ли да сбъднеш мечтите си на всяка цена, въпреки определени морални компромиси, които ще ти се наложи да направиш?“ 


С филма си Вълев задава тези и още много въпроси без да дава готови отговори. Звездният актьорски състав на продукцията включва имената на Жана Яковлева, Лора Караджова, Любомир Нейков, Стефан Денолюбов, Диляна Попова, Николай Сотиров, Димитър Рачков, Кръстьо Лафазанов, Виктор Калев, самият Мариан Вълев и други.


Оператор на продукцията е Димитър Гочев - едно от големите имена в операторското майсторство, с много опит в продукции в страната и зад граница. Актьорът Мариан Вълев за втори път влиза в ролята на режисьор. Филмът ще може да се гледа онлайн на територията на България, както и от целия свят в платформата, без необходимост от абонамент.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

рак