Хитовият изпълнител подписа продуцентско-мениджърски договор с музикалната компания

Свързани новини

02.03.2022 11:00

Фики става част от Diapason Records

Видян 1356 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Хитовият изпълнител подписа продуцентско-мениджърски договор с музикалната компания. Макар и много млад той вече има успешна кариера зад гърба си, албум и множество хитове. Оттук насетне изпълнителят ще продължава да се развива и с новата си музикална компания планират да започват работа по мащабни проекти. „Познаваме Фики от дете, обичаме го. Ние вярваме в таланта му и неговия потенциал.


 


Убедени сме, че той може да е не само българска, но и балканска и европейска звезда.


 


Затова искаме да работим с него и заедно да доразвием кариерата му.“ – споделя Ненчо Касъмов, управител на Diapason Records. С дългогодишните си опит, познанства и контакти и с подкрепата на Фен ТВ и Balkanika Music Television музикалната компания ще предостави възможността Фики да работи с най-добрите и известни балкански автори и изпълнители. „През всички тези години отношенията ми с Ненчо Касъмов са били изключително добри и основани на уважение и приятелски чувства.


 


Въпреки че не съм бил част от Diapason Records, в личен план Ненчо винаги е бил част от живота на семейството ми.“ – коментира Фики.


 


Затова изпълнителят се доверява на опита на Diapason Records и решава, че в бъдеще иска да работи точно с тази музикална компания. „Един изпълнител от ранга на Фики има нужда от обич, подкрепа, разбиране на нуждите му като изпълнител. И с неговия хъс за работа и с професионализма на екипа ни сме убедени, че можем да постигнем много и да направим много добри проекти.“ – споделя още Ненчо Касъмов.


 


Първата песен на Фики е продуцирана именно от Diapason Records. Дуетът с баща му Тони Стораро „Кажи ми като мъж на мъж“ излезе през 2013 г. Очаквайте новите проекти на популярния изпълнител в ефирите на Фен ТВ и Balkanika Music Television.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.