Свързани новини

16.03.2010 14:36

Ферхунде от “Листопад” е влюбена в колега

Видян 8010 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Турската актриса Дениз Чакър, изпълняваща ролята на Ферхунде в сериала Листопад, завъртя любов с колегата си Нихат Алту. Само преди седмица папараци ги снимаха как се забавляват в тузарски бар в елитния истанбулски квартал Бейоглу Каз Стоп.
Двамата артисти се запознават на снимачната площадка именно на снимките на хитовата сага. Алту изпълняваше ролята на Левент в първите епизоди на Листопад. Впоследствие той спира да се снима в продукцията. Звездата му изгрява в сапунката Мелодия на сърцето, която е позната  на българските зрители.
Любовната история на звездната двойка се следи с голям интерес от феновете в южната ни съседка. Дениз и Нихат обичат нощния живот. “Изживяваме наистина бурна любов. През свободното си време много пътуваме, сприятеляваме се с нови хора”, разказва турската звезда.
Те не говорят за брак, тъй като за нея подписът изобщо не е важен. През май месец на актрисата й предстои да се снима в два нови сериала.



Галип от “Любов назаем” очаква второ дете



Еркан Петеккая, актьорът, който изпълнява ролята на Галип в излъчвания по Нова телевизия сериал “Любов назаем”, предстои да стане баща за втори път. Той има вече 5-годишен син Джано.  През миналата година актьорът бе поканен да изпълни главния герой в “Крилете на нощта” – нов филм, който през 2009 имаше номинация за Оскар за чуждоезичен филм.



Освалдо Риос в нов сериал



Всеки делничен ден от 13:30 часа зрителите на бТВ ще имат възможност да проследят мексиканския сериал “Непокорно сърце” с участието на легендарния Освалдо Риос. Снимана в естествения декор на недокоснати от човешка ръка места в Мексико, поредицата запленява зрителите със силата на изпепеляваща любов. Мария и Хуан са лудо влюбени, но тяхната любов е невъзможна. Тя е изискана дама от висшето общество на Веракрус, а той – рибар.



Актьори от “Да върнеш времето” стачкуват



Изпълнителите на главните роли в сагата “Да върнеш времето назад” Вахиде Гьордюм и Талат Булут, реагирали остро на предложението да им бъде намалено заплащането за участието в продукцията с 30 %. Това станало малко преди края на снимките и било свързано със започналата световна финансова криза. Гьордюм и Булут заявили, че няма да приемат намалението, дори това да означава, че сериалът ще бъде спрян. Те получили подкрепата на продуцента  Фарук Тургут, който намерил за справедлива реакцията на двамата талантливи актьори.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион