Свързани новини

30.07.2010 12:48

Евгени Минчев: Наричам Юксел Кадриев „Булката беглец“

Видян 5734 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Юксел Кадриев е познато лице от телевизионния екран, но малцина са тези, които знаят повече за него. Всички се питат от къде се появи Юки и как е успял да си пробие път до Би Ти Ви. Най-компетентен за битието на тв звездата се оказа Евгени Минчев, който близо две години е бил много, да не кажем твърде близък на Юксел.
Веси Коева, която сега е пи-ар на Ролман за България и приятелка на швейцарския консул, запознава левента със светския хроникьор. По онова време тя е медицинска сестра в Майчин дом в Александровска болница. Кадриев и негов приятел живеят при него под наем.
Амбициозното момче, родом от село Оряхово, пристига в големия град, за да търси късмета си. Той му се усмихва в лицето на Евгени Минчев. Искрата припламнала още на първата среща и Много скоро Юксел сменя апартамента на Веси за този на Евгени, с когото дели общ покрив и легло, така поне твърди самият Минчев.


Как се запознахте с Юксел?
Всички мислеха, че той е мой бодигард или шофьор, но Юксел не може да кара автомобил. Той беше нещо друго. Мисля, че не е необходимо да уточнявам. По онова време Юки беше изключително симпатичен, с много чувство за хумор и всеотдаен. Днес се прави, че не ме познава и че между нас не е имало нищо.
Имаше ли причина да го смятат за ваш бодигард?
На конкурса Сребърен Ерос се опитаха да се подиграят с мен. Тогава Юксел постъпи като истински мъж и ме защити. Беше верен приятел, което сега не личи.
Защо?
Честно казано се чудя защо Юксел иска да скрие този етап от живота си, след като е живял толкова време с мен. Може би заради семейството си, но и други хора имат семейства, а не се отнасят по този начин. По времето, когато бях с Юки, той поддържаше връзката и с бъдещата си съпруга – оперната певица Бонка Георгиева. Тя не е популярна у нас, но има успешни турнета в Испания, Франция, Германия и Австрия. Двамата имат малка дъщеря Габриела. Не е известно дали Бонка е била наясно с двойнствения живот, който тогава е водил нейният любим.
Как се разделихте?
Без излишни драми. Просто в един момент спряхме да се срещаме. Все още обаче пазя спомени от съвместното ни съжителство. Спомням си как световноизвестната балерина Красимира Колдамова често ни гостуваше със съпруга си. Обичахме да си пеем заедно и да се забавляваме. Любимата ни песен с Юксел беше Сноши съм минал, кузум Еленке. Той имаше много добри гласови данни.
Как се разви кариерата на Юки през вашите очи?
Той започна да води икономическо предаване по телевизия 7дни. В Нова телевизия попадна след конкурс за водещи, за който му каза неговата преподавателка в НАТВИЗ. По това време той работеше в телевизия Ден, но тя не е медия за неговите възможности. Юксел винаги е твърдял, че да бъде водещ на новини е неговият детски блян. Иван Гарелов, който тогава беше шеф на новините на Нова телевизия, помага мечтата да се осъществи. Освен всичко той е и много добър репортер. Правил е интервюта със звезди като Жан Клод Ван Дам, Карл Люис, Лоренцо Ламас. Жан Клод дори мотивира Кадриев да се занимава с бойни изкуства. Въпреки това оставам скептичен към бурно развиващата му се кариера. Аз наричам Юки булката беглец. Като избяга от мен, след това от Ден и Нова телевизия, така ще си тръгне и от Би Ти Ви.
Имали ли сте проблеми, след като разкрихте миналото на Кадриев?
Имаше и такива неща. Преди доста време ми се обадиха от Би Ти Ви и ми казаха ми, че ако продължавам да говоря за Юки, ще пуснат едно неизлъчено предаване, което ме дискредитира. Изявите срещу него щели да бъдат тълкувани като изяви срещу Би Ти Ви. Но аз за разлика от Кадриев, не мога да отрека, че нещо между нас се е случило.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци