Със сигурност обаче ще е свързано със сцена, тъй като мачото от тв кран беше забелязан в компанията на Кирил Кирилов - продуцент №1 в театралния живот у нас, който вече е лидер и в организацията на грандиозни концерти.

Свързани новини

08.06.2022 17:26

Ергенът пробива и в театъра

Видян 4843 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Виктор Стоянов не спира да изненадва хилядите феновете си. Най-известният Ерген в републиката пак е на старта на абсолютно ново арт  приключение. Какво ще бъде то, засега може само да се гадае. Със сигурност обаче ще е свързано със сцена, тъй като мачото от тв кран беше забелязан в компанията на Кирил Кирилов - продуцент №1 в театралния живот у нас, който вече е лидер и в организацията на грандиозни концерти.


 


Двамата вероятно са обсъждали съвместни творчески планове. Припомняме, че Кирилов работи с Мариус Куркински, Виктор Калев, Аня Пенчева, Ненчо Илчев, Фики Стораро, Александра Сърчаджиева, Мария Сапунджиева и с още дузина звезди от артистичния свят. Каква роля е отредил сега топ продуцентът за Виктор Стоянов, ще стане ясно до дни, но според мълвата Ергена ще участва в хитово театрално представление.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 От Гилдията на Театралните критици 09.06.2022 03:31

    За сезон 2022-2023 Виктор Оверлога ( така му викат заради страната редосеялна посявката от присадени косми ,тип 'Оверлог' на черепната му кутия) ще поеме главните роли на Хамлет Принц Полскотрамбешки, Лоренс Арапски и Ром-Ео, от всеизвестната трагедията на Вилиям Швейк-СПИРТ-ский в Народния ТиатЪр - София Сити.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

козирог