Габриела и Памела

Свързани новини

22.03.2024 12:04

Ергенът отпрати сестрите Габриела и Памела след неочаквано признание

Видян 2742 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Финансовият директор Кристина Добрева и сестрите Габриела и Памела Иванови са поредните три участнички, които напуснаха имението на „Ергенът“ тази седмица в ефира на bTV. Докато Криси отпадна от надпреварата за сърцето на Алек Младенов след като не получи цвете от него по време на Церемонията на Розата, Габи и Пам бяха отпратени от бизнесмена след изключително драматичен развой на събитията и прецедент в историята на формата у нас. ВИЖ СНИМКИ ТУК!

„Благодаря за времето, което ми отдели!“, бяха думите на Алек на раздяла с Кристина, след като той предпочете да даде последната си роза на Киара по време на Церемонията в сряда вечер. „И аз ти благодаря! Пожелавам ти да намериш това, за което си дошъл. Чао!“, сбогува се с него тя. „Животът ме е научил на много уроци. Поемала съм изключително тежки удари. Да, кофти ми е, че трябва да си тръгна, когато още не съм готова. Колкото и да ми е гадно, вярвам, че Алек е направил правилния избор за него!“, коментира Кристина пред камерата на романтичното риалити.

По време на вчерашния коктейл специалистката по маркетинг Габриела направи неочаквано признание, което бе провокирано от нападките на Виктория, че извън  стените на имението тя има сериозна връзка с футболист, когото тя познава. „Искам да споделя нещо. Това ще е монолог! Няма да отговарям на въпроси след това. Аз имам приятел“, откровена бе Габриела пред останалите момичета. Тя влезе в имението със сестра си Памела, но Алек и останалите момичета разбраха за роднинската им връзка едва сега. „Сестра ми Памела беше записана за предаването и нямаше как да я оставя. Направих го заради нея. Тя дойде с отворено сърце тук. Искаше моята подкрепа“, поясни бившата състезателка по плуване.

Признанието на Габриела, че е обвързана, породи възмущение както у останалите претендентки, така и у самия Алек: „Никога не ми е било по-неудобно от


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

везни