Свързани новини

11.09.2013 17:22

Енчев стана блондин за ЧРД, заприлича на Еминем

Видян 1431 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С чисто нова – руса, коса се появи изненадващо Жоро Енчев на партито си в клуб 365, където отбеляза с приятели 34-ия си рожден ден. Приликата му с Еминем бе повече от очевидна и коментарите и шегите за това не секнаха цяла вечер.


Десетки негови приятели се стекоха в заведението, за да го поздравят, а по време на щурия купон, продължил до зори, спонтанно се пръкнаха няколко нестандартни нови дуетни тандема.


Импровизираните поздрави започна виновникът за празника, който заедно със съпругата си Цвети изпя „Две следи” в чест на двамата им синове.


После сценичната половинка на Енчев – Румънеца, го измести, за да формира дует с половинката му в живота. Новообразуваното дуо започна с „Песента на крокодила Гена” от популярното анимационно филмче, премина през народната „Македонско девойче”, за да прелее в известни парчета от родната поп сцена.


Малко след това жената на рожденника бе заменена от брат му Янислав и така новият дуетен тандем с Румънеца демонстрира завиден репортоар.


Истински фурор предизвика бизсменът Емил Бояджиев, който демонстрира завидни гласови качества и в едно с Жоро Енчев изпълни два латино хита, като обра овациите на присъстващите.


В безспорен хит на вечерта се превърна и дуото на рожденника с позакъснялата за празника Мария Илиева. Двамата изпяха „Крадена любов” по желание на гостите. В ранни зори домакинът на партито не ги пускаше пък да си тръгнат, преди да изпеят поне една песен.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

везни