Свързани новини

29.11.2011 13:51

Емилия се върна при Коко Динев

Видян 6004 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Емилия се върна при бащата на детето си Коко Динев. Блондинката е простила всичките му прегрешения и е приела недостатъците му в името на любовта им един към друг и към сина им Иван. Фенове обаче коментират, че не толкова емоциите, колкото парите на Коко имат пръст в сдобряването.


Слуховете, че Емилия се е върнала при бизнесмена, известен с  похожденията сред колежките й, тръгнаха заради честите им срещи. Коко редовно я посещавал в софийския й дом, в който фолк певицата се нанесе след раздялата.


В затворен столичен комплекс Емилия живее заедно със сина си, а от време на време и с майка си, за
да й помага в грешките за детето. Именно заради малкия Иван било възможно Коко често да се появява в новия дом на бившата си. Според други бизнесменът наистина се стараел синът му да не усеща липсата на баща си, но това съвсем не била единствена причина за отскачанията му до София. „Връзка като тази на Емилия и Коко не се прекратява току-така. Наивно е да се смята, че любов като тяхната се изпарява лесно. Все пак двамата минаха през много трудности, за да бъдат заедно", коментират запознати, като припомнят песента на Емилия „История", която е посветена на бурната й любов с Коко.


За  никого не е  тайна, че двамата имаха връзка, докато Динев бе все още женен за колежката на блондинката Анелия. Клюката, че Емилия и Коко отново са се събрали вече обходи бранша. За да спре коментарите, фолк певицата започна да намеква при всеки удобен случай, че има нов мъж до себе си.


„Аз никога не съм остава без мъж до себе си", сподели певицата и в последното си интервю, но близки до нея са убедени, че заместник на Коко Динев няма. Емилия не искала все още да признава за затоплените си отношения със съдържателя на кръчми и казина, за да не стане за смях. Блондинката се притеснявала, че отново ще бъде упрекната, че  му  прощава  абсолютно всички прегрешения. Засега Емилия предпочитала да се задоволи с тайни срещи с Коко, далеч от хорското любопитство. Щели да имат възможност да си дадат сметка дали могат да продължат отново заедно, коментират запознати.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби