Едис Пала

Свързани новини

25.04.2023 14:59

Едис Пала с модна колекция в тон със Сървайвър

Видян 1011 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Доста пикантни снимки се появиха в интернет пространството, а на тях се вижда как дизайнера Едис Пала прегръща непознато момиче. Заради интимната им близост на някои от кадрите, заваляха предположенията, че това може да е гаджето му, но дали е точно така е трудно да потвърдим. Оцеляващият в „Сървайвър“ моделиер никога не е коментирал личния си живот публично, а с дамата, която го виждаме явно имат доста общи неща. Не случайно тя му честити и рождения ден, който беше преди броени дни. Проверка в Инстаграм показва, че девойката от снимките се казва Теди Коева, която живее и работи в Дубай. В профила й тя е представена като NFT артист и инфлуенсър.


Вижда се също, че обича лъскавия живот, снима се е с не една и две популярни личности, била е и гост на филмовия фестивал в Кан. Двамата с Едис имат достатъчно лични снимки от пътувания по екзотични дестинации, а това още повече налива масло в огъня. Възможно е и двамата да ги свързва просто приятелство, а защо не и работни ангажименти. Дизайнерът не крие целите да изкара марката си и на международния пазар, в това число защо не и Дубай?!


И докато феновете на един от най-интересните образи в актуалния сезон на „Сървайвър“ разплитат интригата, от официалния му профил става ясно, че Пала е доста продуктивен дори когато е в сървайвърски битки за оцеляване. По повод рождения му ден излезе и новата му модна колекция, която е на спортна вълна и абсолютно в тон с изявите му в риалитито. Дори се казва Survival Model, а с някои от моделите от колекцията го виждаме да се подвизава на острова в Доминикана. Дрехите от нея вече са на разположение в онлайн магазина edispala.com и до 28 април може да се закупят с цели 20% отстъпка, защото рожденика черпи!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

стрелец