Ставах Бог знае колко часа преди работа, за да вкарам един час кардио - мислех, че трябва да боли или че трябва да се чувстваме така, сякаш ще припаднем, но това са погрешни послания - казва тя пред Well + Good.

Свързани новини

07.07.2023 10:33

Дженифър Анистън, 54: Счупих тялото си на младини

Видян 2697 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Дженифър Анистън е в идеалния си вид, когато е забелязана да излиза от тренировка в Лос Анджелис тази седмица.

54-годишната икона от "Приятели" се вмъкна в черен клин, който подчерта завидно стегнатото ѝ тяло.

Тя носеше потник, рекламиращ "Stand Up To Cancer" - събирането на средства от звезди, което се провежда веднъж на две години и в което самата тя е участвала преди.


Последната поява на Дженифър идва, след като тя представи новото си партньорство с Pvolve - фитнес марка, предпочитана и от такива имена като Оливия Кулпо и Девон Уиндзор.

Сега, когато е над 50 години, Дженифър се наслаждава на Pvolve заради упражненията с по-ниско натоварване, които тя прави, след като години наред се е претоварвала.

Ставах Бог знае колко часа преди работа, за да вкарам един час кардио - мислех, че трябва да боли или че трябва да се чувстваме така, сякаш ще припаднем, но това са погрешни послания - казва тя пред Well + Good.

Pvolve обаче ѝ е дал "невероятни резултати, ако не и по-добри от всичко, което съм правила преди, без болките и травмите", казва тя.


В друго неотдавнашно интервю Дженифър откровено признава, че през годините е получила няколко травми в резултат на изтощителния си фитнес режим.

"Когато си настроен така: "Трябва да правя 45 минути кардио, иначе няма да тренирам добре", това е обезсърчително. Вярвах в това толкова дълго време. Просто прегорях и съсипах тялото си", споделя бомбата от "Шефове гадняри" пред InStyle.

Моят физиотерапевт ми даде кукла Барби, която е покрита с кинезио лента - разкри тя, - за да покаже всяка травма, която съм имала през последните 15 години.

Дженифър някога е страдала от "травми на коленете и изкачването и слизането по стълби винаги е било трудно за мен", но сега с Pvolve "забелязах дефиниция на части от тялото си, които наистина не бях виждала преди, особено в коремната област и краката".


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

козирог