От предаването отпадна шампионката по джиу джицу Мила Савова, след като беше победена от IT специалистката Ганка Статева в битка за редене на символи

Свързани новини

14.04.2022 16:21

Двама фаворити за победата отпаднаха в Сървайвър

Видян 1588 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Финалът на Сървайвър: Скритият идол наближава, а оцеляването в екстремното риалити става все по-трудно. Двама от фаворитите за победата отпаднаха след оспорвана игра, а останалите претенденти за голямата награда от 150 000 лева се прегрупираха и се сблъскаха с емоции, които цивилизацията не може да им предложи. Във филипинската джунгла някои от тях бяха атакувани от змия, а други използваха силата на Скрития идол.


 


От предаването отпадна шампионката по джиу джицу Мила Савова, след като беше победена от IT специалистката Ганка Статева в битка за редене на символи. Преди обаче да си тръгне от предаването, спортистката отстрани от Сървайвър един от най-силните играчи - собственика на автосервиз Драгомир Методиев.


 


През този сезон Мила успя да изпрати у дома още двама опоненти - актрисата Йоана Върбичкова и футболната съдийка Джулиана Бутракова.   Освен от ефира на бТВ, зрителите могат да научат повече за света на Сървайвър от фотографиите на Борис Пинтев, Ваня Джаферович, Евелин Добрев и Добромир Иванов. Обективите им улавят най-вълнуващите моменти на мястото, където се снима новият сезон.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

скорпион