Свързани новини

14.06.2013 17:08

Дрю Баримор: Ударих джакпота с моите свекър и свекърва

Видян 2260 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дрю Баримор е от звездите, които претърпяха сериозна метаморфоза през годините. Дамата става звезда на 4 години с участието си в лентата „ET" („Извънземното") и оттогава животът й се преобръща. Актрисата има бурно детство, родителите ѝ нехаят за нея и тя се превръща в бунтарка без път в живота.


На 38 години обаче тя вече е здраво стъпила на земята и се радва на любящо семейство. Дрю е сред малкото жени, които могат да е похвалят със своите свекър и свекърва и тя го прави в летния брой на сп. С.


„Спечелих джакпота с моите свекър и свекърва. Това е най-добрата карма", споделя Баримор, чиито родители Джейд и Джон Баримор се развеждат през 1984 г.


„Никога не съм вечеряла заедно с моите родители. Невероятно е да видиш, че животът може да ти се реваншира", допълва Дрю.


За щастието на актрисата виновник е съпругът ѝ Уил Копълман, когото миналия септември тя дари с дъщеричка. Хубавецът е силно семейно ориентиран и той постоянно се старае да създаде уют на любимата си. Уил е настоявал да имат специална трапезария, в която да правят големи семейни вечери.


„Казах му, че трапезариите са глупави и не трябва да съществуват. Попитах го кога за последно сме имали парти вечеря. Семейните вечери са нещо, което не е присъствало в живота ми, а сега го искам толкова много. За мен се превърна в мисия да оползотворя това пространство", доволно разказва актрисата.


И как да не е щастлива! Свекърва ѝ Коко е истински филантроп, а свекър ѝ Ари е предишният изпълнителен директор на Chanel. Може би и това е причината Баримор да се вдъхнови за бизнес в козметичния бранш и да пусне собствена марка вино и гримове - „Flower". Името в превод означава „цвете" и самата Дрю обожава цветята.


Те са и сред акцентите на нежната фотосесия за сп. C, където дамата е облечена с рокли с флорални мотиви и се наслаждава на аромата на нежните растения.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

рак