01.11.2017 16:21

Десислава вдига сватба

Видян 1402 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Попфолк певицата Десислава и боксьорът Благой Найденов ще се оженят догодина. Щастливото събитие двамата планират след раждането на сина им. Очаква се първата им рожба да се появи на бял свят през януари и след като премине еуфорията, звездата на Пайнер ще планира тържествена церемония. Новината за бъдещ втори наследник на изпълнителката се разчу неотдавна, но се оказа, че двойката правила опити от доста време. Певицата страдала от гинекологичен проблем, но се подложила успешно на операция. Междувременно Деси отрече слуховете, че не се разбира с родителите на младата си изгора. Семейството на спортиста я приема с отворени обятия, въпреки голямата разлика от 17 години помежду им. Найденов пък е в чудесни отношения със сина на певицата Майки. В момента Десислава се е отдала на заслужена почивка. Тя обяви в профила си във Фейсбук, че напуска музикалната сцена до следващото лято.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.