След победата си в делото за клевета срещу Хърд миналата година, Деп се завърна в шоубизнеса и миналия месец получи възторжен прием на филмовия фестивал в Кан, където беше премиерата на филма му "Жана дю Бари".

Свързани новини

03.07.2023 14:37

Деп рекламира Карлови Вари, където го премираха, докато бе в немилост

Видян 1440 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Джони Деп продължава завръщането си на сцената, като пародира себе си в нов трейлър за филмовия фестивал в Карлови Вари.

Фестивалът даде на Деп своя Кристален глобус за изключителен принос към световното кино през 2021 г., когато холивудската му кариера беше в застой на фона на съдебните битки с бившата му съпруга Амбър Хърд.

Деп и Хърд водеха жестока война от съдебни дела, след като 15-месечният им брак се разпадна в метеж от взаимни обвинения в злоупотреби.

След победата си в делото за клевета срещу Хърд миналата година, Деп се завърна в шоубизнеса и миналия месец получи възторжен прием на филмовия фестивал в Кан, където беше премиерата на филма му "Жана дю Бари".

Сега той се появи в нов глупав трейлър за филмовия фестивал в Карлови Вари, който беше показан в петък на церемонията по откриването му.



Заснет в луксозен хотел в Будапеща, излъчващ блясък от епохата на Хабсбургите, трейлърът показва как Деп дава интервю, което донякъде излиза от релси.

Той пристига в хотела, изглеждайки мръсен и немит, носейки китара и демонстрирайки възможно най-безгрижната постъпка на рок звезда.

Опитите му за хладнокръвие се провалят, когато се заклещва във въртящата се врата на хотела и се провира през нея.

Деп очевидно дава интервюто, за да популяризира европейското си турне като музикант, което в реалния живот в момента е спряно, след като той получи травма на глезена.

Когато най-накрая сяда за разговора, той изглежда замаян и не на себе си, а когато журналистът повдига въпроса за филмовия фестивал в Карлови Вари, изпада в мечтание.


Но буквално всеки, който участва, получава награда - казва журналистът, опитвайки се да бъде деликатен. "Как така вие не получихте?


Деп изглежда изненадан, когато научава, че всъщност не е спечелил нищо, когато е бил за последен път в Карлови Вари - но се въоръжава с решение.


Той посяга към калъфа си за китара и изважда един от трофеите на фестивала - с неговото име, залепено върху това на действителния носител.



Журналистът му се усмихва снизходително, явно не вярвайки на шаржа му нито за миг, но Деп се ангажира с тази част, кимва и казва: "Да.


Карлови Вари, популярен курортен град, известен преди като Карлсбад, е родното място на Михаел офа Кент и е бил домакин на исторически личности от Петър Велики и Лудвиг фон Бетховен до Мустафа Кемал Ататюрк.





 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

везни