Служителите на Бъкингамския дворец полагат големи грижи, за да избегнат повторение на мразовитите сцени, когато Съсекс и Кеймбридж седнаха близо един до друг и си тръгнаха заедно по време на последното им съвместно събитие през март 2020 г. в Уестминстърското абатство.

Свързани новини

04.06.2022 07:13

Държат Хари и Меган далеч от Уил и Кейт на Юбилея

Видян 7878 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Принц Хари и Меган Маркъл се събраха с останалата част от кралското семейство днес за първия си съвместен ангажимент от две години насам - но бяха отделени от принц Уилям, Кейт, принц Чарлз и Камила и си тръгнаха поотделно, съобщава DailyMail.




Херцогът и херцогинята на Съсекс бяха в катедралата "Сейнт Пол" за благодарствената служба по случай платинения юбилей на кралицата, но кралските помощници ги насочиха да седнат от другата страна на олтара, където бяха Уилям и Кейт.




Служителите на Бъкингамския дворец полагат големи грижи, за да избегнат повторение на мразовитите сцени, когато Съсекс и Кеймбридж седнаха близо един до друг и си тръгнаха заедно по време на последното им съвместно събитие през март 2020 г. в Уестминстърското абатство.


 


А помощниците му щяха да са доволни, че днешната служба пред 2000 специални гости е преминала без подобни инциденти или негативна "оптика", предвид  това, че днешният ден е посветен на кралицата и нейното 70-годишно управление.




Кейт и Уилям разговаряха с принц Чарлз и Камила в катедралата, но нямаше и следа от същите отношения с Хари и Меган, които седяха между лейди Сара Чато и съпруга на принцеса Юджини - Джак Бруксбанк, и имаха строги инструкции да не се показват по време на събитието.




Хари и Уилям са в дългогодишна вражда, докато Хари обвинява баща си Чарлз, че го е отрязал финансово, а Меган твърди, че неназован кралски особа е коментирал цвета на кожата на Арчи, преди той да се роди - Съсекс води словесна война с Двореца след миналогодишното бомбастично интервю на Опра Уинфри.


 


За първи път Хари и Меган, които сега живеят в Калифорния, бяха на публично място заедно с Уиндзорови, откакто преди две години се отказаха от монархията и започнаха нов живот в САЩ. Тълпите приветстваха двойката при пристигането им, а двамата се усмихваха и махаха, но при тръгването им се чуваха както освирквания, така и възгласи.


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

дева